REKLAMI GEÇ

Zolan’dan 01.30’da seçim çalışması

Zolan’dan 01.30’da seçim çalışması

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, ilçe gezilerine Çivril’de devam etti. Zolan, gece saat 1.30’da Çivril’in Belence köyünde kahvehane toplantısında projelerini anlattı.

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2014 Çarşamba, 15:25

Büyükşehirin getirdiklerini ve ilçelerde hayata geçirecekleri projeleri anlatmak amacıyla ilçe, belde ve köy gezilerine hız kesmeden devam eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, son olarak Çivril’in 18 belde ve köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Zolan, gece saat 1.30’da, Belence köyünde yaşayan vatandaşlar biraraya gelerek projelerini anlattı.
denizli-akp-osman-zolan-ic

Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven’inde eşlik ettiği seçim çalışmalarında, AK Parti’nin belediyecilik anlayışının tamamen millet ve hizmet odaklı olduğunu ifade eden Osman Zolan, 2004 yılından bu yana Denizli’nin dört bir yanında hizmet destanları yazarak tüm Türkiye’ye örnek bir belediyecilik sergilediklerini söyledi.

Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte tüm ilçe, belde ve köylerin Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanına girdiğini hatırlatan Osman Zolan, “30 Mart’tan sonra Denizlimiz’in tamamındaki belde ve köyler, bağlı bulundukları ilçelerin mahalleleri haline gelecek. Dolayısıyla artık tüm köy, belde ve ilçelerimize hem ilçe belediyelerimiz hem de Büyükşehir Belediyemiz hizmet verecek. Dolayısıyla bu tarihten itibaren Çivrilimiz’in de tüm mahalle, belde ve köylerinde hizmet destanımız devam edecek. Çivrilimiz’de yaşanacak büyük değişime sayılı günler kaldı. İnşallah 30 Mart akşamı Çivrilimiz yepyeni bir dönemle tanışacak” dedi.

“DENİZLİ MERKEZ’DE NE VARSA, ÇİVRİLİMİZ’DE DE AYNISI OLACAK”
Denizli’nin tamamına yönelik 222 Dev Proje’yi açıkladıklarını anlatan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Denizli Merkez’de hayata geçirdiğimiz irili ufaklı binlerce proje var. Bunları hepiniz görüyorsunuz. Büyükşehir Yasası adaletsizliği, haksızlığı gideren, bir ilde yaşayan tüm vatandaşlara eşit gözle bakan bir yasa. Bu yasa sayesinde artık Denizli Merkez’de ne varsa, Çivrilimiz’de de aynısı olacak. Tüm vatandaşlarımız modern bir büyükşehirde yaşamanın ayrıcalığını ve gururunu hissedecek” şeklinde konuştu.

“GÜRCAN GÜVEN KARDEŞİMLE BİRLİKTE HİZMET DESTANI YAZACAĞIZ”
Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte yepyeni bir yolculuğa çıktıklarını ve bu yolculukta daha tecrübeli olduklarını vurgulayan Osman Zolan, şunları söyledi: “Çivrilimiz’in hangi köşesinde, hangi mahallesinde, hangi köyünde ve beldesinde ne tür bir sorun var, nasıl bir ihtiyaç var, hepsini biliyoruz. 30 Mart’tan sonra hiç vakit kaybetmeden Çivrilimiz’in tüm sorun ve ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız. Yeni dönem için projelerimiz hazır durumda. Çivrilimiz için Gürcan Güven kardeşimle birlikte 118 dev proje hazırladık. Bu kapsamda Işıklı Gölü’nün çevre düzenlemesini yapara doğa turizmine kazandıracağız İlçemizin farklı bölgelerine halı sahalar, kapalı pazar yerleri, düğün salonları ve köy konakları yapacağız. Cenaze hizmetlerini tamamen ücretsiz olarak sunacağız. İlçemizin çeşitli bölgelerinde itfaiye merkezleri kuracağız. İlçemizin tamamında altyapı ve yol sorununu tarihe gömeceğiz. İnşallah Çivril Belediyemiz ile el ele vererek bu projelerimizi ve çok daha fazlasını sizlerin hizmetine sunacağız. Biz Çivril’de hizmet destanı yazacağız, sizler de böylesine modern bir ilçede yaşamanın ayrıcalığını hissedeceksiniz.”
denizli-akp-osman-zolan-ic-1

ZOLAN 1.30’DA BELENCE’DEYDİ
Gün boyu devam eden programda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan ve beraberindekiler, saat 1.30’da Belence Köyü’nde idi. Afyonkarahisar sınırına en yakın yerleşim birimlerinden biri olan Belence’de kahvehane toplantısı gerçekleştiren Osman Zolan, “Sizler bu geç saate aldırış etmeden bizleri karşılayarak bizi ne kadar sevdiğinizi ve bize ne kadar güvendiğinizi bir kez daha ortaya koydunuz. Sergilediğiniz bu manzara, Çivril’de yaşanacak büyük değişimin de bir göstergesi. Bizler sizin güveninizi asla boşa çıkarmayacağız. Gürcan Güven kardeşimle birlikte Çivrilimiz’i Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biri haline getireceğiz. Tabi ki de bunu yaparken yine sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu