REKLAMI GEÇ

Zolan’dan Denizlili hanımlara rekor çağrısı

Zolan’dan Denizlili hanımlara rekor çağrısı

Denizli Belediyesi 2 Haziran Pazar günü Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi 6 bin bayana pilates yaptırtarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedefliyor. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlili bayanları rekor denemesine katkı sunmaya davet etti.

/ DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2013 Cumartesi, 18:01

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi’nde 2 Haziran Pazar Günü 6 bin bayana pilates yaptırtarak Guinness Rekorlar Kitabı’na gireceklerini söyledi. Başkan Zolan, rekor denemesi öncesi bayanlara moral ziyaretinde bulundu. Bayanların prova niteliği taşıyan çalışmalarını sürdürdükleri Geleneksel Spor Oyunları Kompleksi’ni ziyaret eden Başkan Zolan heyecanın doruk noktaya ulaştığını Denizli’nin bu rekoru kıracağına inandığını belirtti.

Sağlıklı bir yaşam için sporun önemini Denizli’den tüm dünyaya duyurulmasını istediklerini belirten Başkan Zolan, “ Çok değerli hanım Kardeşlerim sabahın bu saatinde muhteşemsiniz. İnşallah 2 Haziran’da Denizli rekor kıracak. Bu pilates kurslarına başladığımızda acaba dedik buna talep olur mu? Hanım kardeşlerimiz arzu ederleri mi? diye kafamızda soru işaretleri vardı. Sağ olun sizler davetimizi kabul ettiniz ve şu anda 8 binin üzerinde hanım kardeşimiz spor yapıyor. Daha fazla alanımız olsa, salonlarımız olsa bu sayı 15- 20 bin olacak. Bayanlarla hangi projeyi yaparsanız başarıya ulaşıyor. Onun için ben sizleri tebrik ediyorum. Ben bu arzunuz istediğiniz olduğunuz sürece bu kurslar devam etsin istiyorum. Ben tekrar sizleri tebrik ediyorum İnşallah 2 Haziran akşamı Guinness rekorlar kitabına giren bayanlar olacaksınız. Artık Denizli’nin kırmış olduğu rekor başkası tarafından kırılmasın.Edindiğimiz bilgilere göre Guinness Rekorlar Kitabı’na 700 kişi aynı anda pilates yaparak girmiş, biz 6 bin kadınımızla birlikte Türkiye ve Denizli olarak rekorlar kitabına adımızı yazdıracağız. Denizlili bayanları rekor denemesine katkı sunmaya davet ediyorum” dedi.

Yorumlar

Zalım Poyraz   -  Bağlantı 26 Mayıs 2013, 21:50

Peruk taktırıp araya erkekleri de atarsak sayı 20 bin olur Denizli nin plakasına da uyar :))

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Mayıs 2024 Perşembe 14 29Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 15 34Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 21 35Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Çok Bulutlu