REKLAMI GEÇ

Zolan’ı Genç Osman Marşıyla karşıladılar

Zolan’ı Genç Osman Marşıyla karşıladılar

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan Gültepe Mahallesi’nde büyük ilgiyle karşılandı.

/ DENİZLİHABER / 10 Mart 2014 Pazartesi, 09:56

Zolan’ı mahalle sakinleri Genç Osman Marşı ile karşıladılar.  Coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Allah bu coşkunuzu daim etsin. Bu kardeşliğimiz, dostluğumuz böyle güçlenerek daha ileri gitsin inşallah. Bu akşam havanın soğuk olmasına, akşamın geç olmasına rağmen bizlerle birlikte olduğunuz bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” dedi.

“BERABER YÜRÜDÜK BU YOLLARDA”
Zolan, “Etrafıma bakınca herkesi tanır hale geldim. Biz beraber yürüdük. Yağmur yağsa da bugünkü gibi zor olsa da, yokuş olsa da, eniş olsa da, karanlık olsa da; aydınlığa ve bu güzelliğe giden yolda biz beraber yürüdük. İnşallah bundan sonra da beraber yürümeye devam edeceğiz. Bir mart’ta 29 Ekim Bulvarı’nın dili oldu konuştu, bağırdı. Tüm Türkiye’ye bir mesaj verdi. Denizli belki de ilk defa böyle bir güçlü miting yaptı. Denizli siyasi tarihinin en büyük mitingini yaptı. Biz sizlerle birlikte yaptık, sizlerle birlikte başardık. Tüm herkese teşekkür ederim. Biz de bu gönül birliğimizi size hizmet olarak, hizmetkar olarak gecemize gündüzümüze katacağız. Gece oldu demeyeceğiz, durmayacağız devam edeceğiz”diye konuştu.

“HİZMET AŞKIMIZ HİÇ BİTMEYECEK”
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan “10 yıldır bu hizmet anlayışıyla hareket ettik. 2004’te çıkmış olduğumuz yolculukta ‘Denizli hak ettiğini alacak demiştik.’ 10 yıl önce hizmetten yoksun kalan ve büyük bir köy olan Denizli, hizmete susamış olan Denizli bizleri bağrına bastı. Nihat Bakanımızla çıkmış olduğumuz yolculukta bize hizmet için görev verdi. Bu görevin verilmesiyle Denizli2de AK Parti belediyeciliği başladı. AK Parti Belediyecilik hizmetlerini Denizli’de de sıralamaya başladı. Başbakanımızın İstanbul’daki belediyeciliği ve hizmetkarlık ruhu Denizli’de vücut buldu. Bugün basit gibi görünen hizmetlere hasret kalacaktık. İyi ki bizimle oldunuz, iyi ki bize güvendiniz. İyi ki Başbakanımıza sahip çıktınız. Allah sizden razı olsun. Bundan sonra aynı güç ve anlayışla sizin hizmetkarınız olmaya devam edeceğiz. Ama siz bizim yanımızdan hiç ayrılmayacaksınız. Denizli uzun zamandır hasret kaldığı büyükşehire yine Başkanımızın takdiriyle o haksızlığı gidererek büyükşehire bize teslim etti. Büyükşehirle beraber Denizlimize daha büyük hizmetler gelecek. Daha güzel işler yapacağız. Her derde, her talebi yerine getirmek için gayret sarf edeceğiz. İnşallah Büyükşehirin ilk adımı tecrübeli ellerde, emin ellerde, güvenilir ellerde olacak. O temeli inşallah sapasağlam atacağız. 31 Mart sabahı o temelin ilk harcı atılmış olacak. Önümüzde 3 hafta kaldı. Bu 3 haftada ulaşabildiğimiz, gücümüzün yettiği kadar, başbakanımızın sahip çıkılması, yanında olunması Denizliye hizmet eden kardeşlerinizin sahip çıkılması Denizli’nin hızlı yükselişinin durmaması için Denizlimizin daha iyiye daha güzele gitmemesi için burada bulunan çocuklarımızın geleceği için şehrimizin geleceği için çalışacağız. Bunun için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Zaman kaybetmeyeceğiz ve bir fazla insana ulaşacağız” dedi.

ic

“30 MART DENİZLİ DESTANININ YAZILDIĞI GÜN OLACAK”
Zolan, konuşmasında “Denizli’ye 10 yıldır yazılan hizmet destanlarının üzerine, nasıl ki geçen hafta mitingde destan yazdıksa eğer 30 Mart’ta Denizli yine bir tarih yazsın ki Denizli tarihinde öyle bir destan olmasın. Kol kola son gücümüzle çalışırsa bu hedefimize ulaşırız. Vatandaşımız artık bizi biliyor. Vatandaşımız bizim naptığımızı da napacağımızı da biliyor. Çünkü biz her yerde sadece ve sadece hizmetlerimizi anlatıyoruz. Biz her yerde sadece yapacaklarımızı anlatıyoruz. Biz 10 yıl boyunca Denizlimize sadece ve sadece hizmet ettik. O büyük köy olan Denizlimiz modern bir şehir haline geldi. Bir tane köprülü kavşak, bir tane yaya üst geçidi yoktu. Gidilecek parkı yoktu, pazaryeri ve spor alanları yoktu.  Bu hizmet destanlarını yazarken beraber yürüyeceğimiz kol kola vereceğimiz, kol kola, omuz omuza size hizmet edeceğimiz bir kardeşimiz var. Gece gündüz beraber çalışacağız. Yorulduk demeyeceğiz Merkezefendi Belediye Başkan Adayımız ve inşallah Merkezefendi Belediye Başkanı olacak, büyükşehirle beraber el ele omuz omuza çalışacağız. Muhammet kardeşim bir taraftan ben bir taraftan büyükşehir bir taraftan Merkezefendi bir taraftan burada görmüş olduğunuz hizmetleri katlayacağız. Burada hizmet destanları yazacağız. İnşallah yarın bu günden daha iyi olacak. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın. Biz denizli için 222 dev proje hazırladık ve ilan ettik. Bunun 121’i Merkezefendi’de olacak” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Mevzi Sağanak Yağışlı
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 15 28Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı