REKLAMI GEÇ

Bahçesine giren köpeği bağlayıp sopayla dövdü

Bahçesine giren köpeği bağlayıp sopayla dövdü

Hallaçlar mahallesinde bir kişi, bahçesine giren çoban köpeğini bağlayıp eline aldığı sopayla öldüresiye dövdü. Zavallı köpek, şans eseri yakında bulunan Mustafa D. İsimli bir duyarlı vatandaş tarafından kurtarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2019 Çarşamba, 17:22

Merkezefendi’nin Hallaçlar Mahallesi 3036 sokakta oturan bir kişi, sözde evinin bahçesine girdiği gerekçesiyle bir köpeği öldüresiye döverken kaydedildi.

ÖNCE GÖRÜNTÜLEDİ
Çoban köpeğini önce bağlayan ardından eline aldığı uzun sopayla beline ve kafasına, öldüresiye vurmaya başlayan kişinin saldırı anları Mustafa D. isimli duyarlı bir vatandaş tarafından kaydedildi.
Mustafa D. görüntüyü kaydetmekle kalmayıp, yetkililere ulaştı ve karakola gidip köpeğe şiddet uygulayan kişi hakkında da şikayetçi oldu.

BELEDİYE EKİPLERİ ALDI
Zavallı köpek, olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından işkence gördüğü evden alınarak Kaklık’taki hayvan kliniğine götürüldü.

KİM OLSA YAPARDI
Olay hakkında Denizlihaber.com’a konuşan duyarlı vatandaş, “O köpeği daha önce de gördüm, sokakta gezerken. Hatta bir gün arabamı durdurup sevmiştim. Gerçekten uysal ve güzel bir köpek. Ben gerekeni yaptım. O manzarayla karşılayan kim olsa aynı şeyi yapardı.” diye konuştu.

OLAYIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ
Denizli Hayvanları Koruma Derneği Başkan Yardımcısı Simge Aydoğan, duyarlı vatandaşın kendilerine de ulaştığını belirterek, “Konu hakkında görüntüler bize de ulaştı. Gerekli yerlere suç duyurusunda bulunduk. Köpek şu an güvende. Tedavisi DBB veterinerleri tarafından yapılıyor. Olayın peşini bırakmayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 14 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 23Parçalı Bulutlu