REKLAMI GEÇ

Doğan: Gazeteciler çalışma arkadaşlarımızdır

Doğan: Gazeteciler çalışma arkadaşlarımızdır

Merkezefendi Belediyesi, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında Kırçiçeği Düğün ve Toplantı Salonu’nda Denizli’deki basın mensuplarını ağırladı. Atatürk’ün sözlerinden alın yaparak, “Basın ulusun müşterek sesidir diyen Doğan, “Gazeteciler kentin gelişmesi anlamında bizim çalışma arkadaşlarımızdır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2020 Perşembe, 13:30

Türk basınında sansürün kaldırılışının 111’inci yıldönümü ve 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında Merkezefendi Belediyesi tarafından Denizli’deki basın emekçilerine yönelik program düzenlendi.

Basın mensupları, Kırçiçeği Düğün ve Toplantı Salonu’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, gazetecilerle selamlaşarak Basın Bayramı’nı kutladı.

Kahvaltının ardından bir açıklama yapan Başkan Doğan, “Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini koruyup gözetmeyi görev sayarak halkımızın doğru ve tarafsız haber alma ihtiyacını karşılayan basın kuruluşları aynı zamanda demokrasimizin güçlenmesine de katkı sağlamaktadırlar. Doğru, tarafsız, objektif yayıncılık prensibinden ödün vermeyen ve gösterilmesi gerekeni gösteren tüm basın mensuplarımızın bayramını kutluyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

GAZETECİLER BİZİM ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ
Gazetecilerin devlet ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi gördüğünü dile getiren Doğan, “Gazetecilerin görevi ve sorumluluğu çok büyük. Mustafa Kemal Atatürk de, ‘Basın ulusun müşterek sesidir’ diyerek gazetecilerin görevinin ne kadar önemli olduğunu belirtmiştir. Sizler yaşadığınız ilin ve ilçenin, ekonomik alanda reforma katkı koyan, sosyal ekonomik ve kültürel anlamda gelişmesine katkı sağlayan, bizlerle birlikte dayanaşarak bu ilçeyi, bu şehri daha güzel hale getirmemizi sağlayan çalışma arkadaşlarımızsınız. Bu anlamda bizler de her daim sizlerin yanınızda olacağımıza söz veriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 14 27Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 17 33Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Parçalı Bulutlu