REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’nin esnafı da muhtacı da sevindiren iyilik hareketi büyüyor

Merkezefendi’nin esnafı da muhtacı da sevindiren iyilik hareketi büyüyor

Merkezefendi Belediyesi’nin Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırmak için başlattığı ‘Merkezefendi El Ele’ başlıklı ‘İyilik Hareketi’ne katılım yüz güldürdü. 3 Mayıs itibariyle 3 bin 71 bağışçı sıcak yemek bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2020 Pazartesi, 14:51

Merkezefendi Belediyesi’nin Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştırmak, zor günler geçiren esnafa destek olmak amacıyla başlattığı ‘Merkezefendi El Ele’ projesi sürüyor.

Hayırseverlerin bağışlarıyla oluşturulan havuzdan, dükkanları bir süredir kapalı olan gıda işi yapan esnafa yemek hazırlatılıyor ve belediyede kaydı bulunan ihtiyaç sahiplerine yemekler ulaştırılıyor. 3 Mayıs itibariyle bağış sayısı 3 bin 71’i buldu.

DOĞAN: İYİLİK HAREKETİ AMACINA ULAŞIYOR
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, iyilik hareketine katılımın yoğun olduğunu söyledi, “Bizler hayırseverlerden bağışı aldıktan sonra direkt olarak esnafımıza yönlendiriyoruz. Hiçbir şekilde Merkezefendi Belediyemiz bu hareketten bir para almıyor. Bağışlar, direkt olarak esnafımızın hesabına geçiyor. Bu anlamda ihtiyacı olan, bizde listesi olan sosyal yardımdan yararlanan hemşerilerimize iftar menüsü gönderiyoruz. Bu hareketten dolayı hemşerilerimiz çok memnunlar. Gerçekten bu hareketin amacına ulaşması, ihtiyacı olan ailelere bu yemeğin gitmesi bizim için çok önemli. Tabi bu anlamda tarafsızlık ve şeffaflık da en dikkat ettiğimiz konular. Bugün de Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe örgütü ve Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyelerimiz harekete destek verdiler, teşekkür ediyorum” dedi.

HORZUM: İYİLİK HAREKETİNİN YANINDAYIZ VE DESTEKÇİSİYİZ
Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum ise örgüt olarak iyilik hareketinin her zaman destekçisi olduklarını söyledi, “Bu sıkıntılı dönemde gerek esnafımız gerek işçilerimiz gerek emekçi kardeşlerimizden işsiz kalanlar oldu. Gelirleri neredeyse yok oldu. İnsanların can derdinden ziyade karınlarını doyurma derdine düştükleri bir dönemde Merkezefendi Belediyemizin hayırseverler ile hem restoran sahiplerini ve küçük esnafları hem de ihtiyacı olan insanları bir araya getirmesinden, birbirlerinin yüzünü görmeden karınlarının doyurmasına vesile olmasından dolayı öncelikle belediyemizi tebrik ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe örgütü olarak tamamen arkasındayız ve destekçisiyiz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin iyilik hareketine katılmak için belediyenin resmi sitesinden başvuru yapmak gerekiyor. Bağışçı olmak ya da yardımlardan yararlanmak için aşağıdaki linki tıklamanız gerekiyor.

http://www.merkezefendi.bel.tr/elele/

Yorumlar

Keziban çoban   -  Bağlantı 5 Mayıs 2020, 09:58

Senin gibi olsa keşke herkes Şeniz hanım yüreğine sağlık kadın elinin değdiği heryerde güzellikler olur

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Mayıs 2024 Perşembe 13 29Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 16 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 19 34Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Mayıs 2024 Pazartesi 20 35Sıcak