REKLAMI GEÇ

Mutlu köpeğin bir sahibi olduğu ortaya çıktı

Mutlu köpeğin bir sahibi olduğu ortaya çıktı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’ın belediye barınağında ziyaret ederek adını “Mutlu” koyduğu köpekle ilgili son gelişme, duyanları gerçekten şaşırtacak cinsten. Mutlu’nun bir sahibi olduğu ortaya çıktı. Üstelik gerçek ismi ise Kasap.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2019 Cuma, 15:21

Denizli onu, bahçesine girdiği kişi tarafından elindeki sopayla acımasızca dövülürken çekilen görüntülerle tanımıştı. Bağlı olduğu halde beline ve başına hızla vurulan sopanın acısıyla havlayıp imdat dilenen o köpek duyarlı vatandaşların yardımı ile önce Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin veterinerleri tarafından tedavi edilmiş, ardından barınağa yerleştirilmişti.

BAŞKAN ZOLAN BARINAKTA ZİYARET ETMİŞTİ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma, Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı’nda ziyaret ettiği zavallı köpeğin bundan sonra mutlu bir ortamda yaşayacağı mesajı vermiş, adını da “Mutlu” koymuştu.

GELİŞMELER ARDI ARDINA GELİYOR
Başına gelen talihsiz olay nedeniyle bir anda kentin gündeminde ilk sıraya oturan Mutlu köpek ile ilgili gelişmeler ardı ardına geliyor. Mutlu’yu acımasızca döven zanlı hakkında para cezası uygulandığı duyurulurken, bir haber de barınaktan geldi.

SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ
Mutlu köpeğin aslında sahipli olduğu ortaya çıktı. Serkan Karaboya isimli bir vatandaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin barınağına başvurarak, Mutlu’nun kendisine ait olduğunu belgeledi. Mutlu’ya ait kimlik ve aşı kartıyla başvuruda bulunan Karaboya, belgelerin yeterli görülmesinin ardından köpeğine kavuştu.

GERÇEK ADI KASAP İMİŞ
Denizlihaber.com’a konuşan Serkan Karaboya, Mutlu’nun 5 aylık safkan bir kangal olduğunu, birkaç gün önce tasmasından sıyrılarak Hallaçlar’daki besihaneden kaçtığını dile getirdi. Günlerdir her yerde aradıkları köpeğine, başına gelen kötü olayın ardından yapılan haberler sayesinde kavuştuğunu dile getiren Karaboya, “Şu an fiziki olarak çok sağlıklı, herhangi bir sıkıntı yok. Çok mutluyum” dedi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM
Yaşanan olayları tasvip etmediği gibi canice köpeğini döven kişiye de duygularını aktardığını dile getiren Karaboya, saldırganın iddia ettiği gibi köpeğinin tavuklara saldıracak bir yapıda olmadığını söyledi. “Köpeğimin hem genleri hem de yetiştirilme tarzı asla kümes hayvanlarına ya da bir başka canlıya saldırmasına imkan vermiyor. İddiaları kabul etmedim. Kendisine de sordum, elinde bir belge bir bilgi var mı diye. O da yok dedi” diye konuşan Karaboya, bölgenin tilki dahil bazı yabani hayvanların ve sokak köpeklerinin yoğun olduğu bir bölge olduğunu da belirtti.

MEDYAYA VE DENİZLİLİLERE ÇOK TEŞEKKÜR
Yapılanları kamuoyuyla paylaşan ve gösterdiği tavırla gündem yaratan medya mensuplarına teşekkür eden Karaboya, “Hem sizler, hem okurlarınız hem de bu konudaki sivil toplum örgütleri gerçekten güzel şeyler ortaya koydunuz. Sizin sayenizde köpeğime ulaştım” diye konuştu.

BUNDAN SONRA ADI MUTLU KASAP OLACAK
Başkan Zolan’ın Mutlu ismini verdiği köpeğini günlerdir her yerde aradığını dile getiren Karaboya, belediye ekipleri ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a da teşekkür etti. Zolan’ın verdiği ismin kendisi için önemli olduğunu da dile getiren Karaboya, “Bundan sonra Kasap’ın ismi, Mutlu Kasap olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Az Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 31Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2024 Çarşamba 17 31Parçalı Bulutlu