REKLAMI GEÇ

“Pamukkale Üretimin Merkezi Olacak”

“Pamukkale Üretimin Merkezi Olacak”

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Yılmaz, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Tanju Beştaş’ı ziyaret eden Yılmaz, bölgeyle ilgili bilgi aldı.

/ DENİZLİHABER / 20 Kasım 2013 Çarşamba, 12:01

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Yılmaz, Bölge Müdürü Tanju Beştaş ile görüştü. Denizi Organize Sanayi Bölgesi’nin örnek bir yapılanması olduğuna dikkati çeken Yılmaz, buradaki tesislerde çalışanların yoğunlukla Pamukkale Belediyesi sınırları içersinde ikamet ettiğini söyledi.

Pamukkale’nin turizmle ön plana çıktığını, ancak üretiminde merkezi olacağını vurgulayan Yılmaz, “Pamukkale ilçesi sınırları içinde yaşayanlara, burada bulunmaktan dolayı mutlu olacakları hizmetleri üreteceğiz.  Pamukkale’de özellikle üniversite ve İŞKUR ile ortaklaşa projeler oluşturacağız” dedi.

Yılmaz, ihracatın  ve üretim kalitesinin artması için  İŞKUR, Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası, Pamukkale Üniversitesi ve Pamukkale Belediyesi’nin  kollektif çalışarak, “Kurs Ve Ara Elaman Yetiştirme Merkezleri oluşturacaklarını vurguladı.  Yılmaz, bu merkezler sayesinde istihdamın artacağını, daha etkin ve kaliteli bir üretimle ihracat için de katkı koyacaklarını kaydetti.

Beştaş ise ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

denizli-ak-parti-aday-adayi-mehmet-ali-yilmaz-ic

Yılmaz daha sonra İpek Nur Tekstil’de çalışanlarla bir araya geldi.  Çalışanların geleceğin Pamukkale’si için görüş, düşünce ve önerilerini dinleyen Yılmaz, “Türkiye’nin gün geçtikçe büyümesinde siz çalışanların büyük katkısı var. Sizlerin yaşadığınız kentle ilgili görüşleriniz bizim için çok önemli. Sizin her zaman ulaşabileceğiniz bir yönetim sergileyeceğiz.” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
10 Mayıs 2024 Cuma 12 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 12 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 11 24Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 10 26Parçalı Bulutlu
14 Mayıs 2024 Salı 9 27Parçalı Bulutlu