REKLAMI GEÇ

İl Başkanı Güngör, ‘Denizli Büyük Tabela Belediyesi ’oldu.

İl Başkanı Güngör, ‘Denizli Büyük Tabela Belediyesi ’oldu.

Denizli’de AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör ‘’ Seçimin üstünden yaklaşık 1,5 ay geçti Denizlimizin gördüğü ise;  CHP’li büyükşehir ve ilçe belediyelerin devir aldıkları belediyelerin borçlarını binalara heyecanla asmak ama kendi yönettikleri örneğin Merkezefendi Belediyesinin borçlarını aynı heyecanla asmaya cesaret edemediklerini gördük. Bunun yanında  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ’ınresmini odalardan  indirmek, Recep Tayyip ERDOĞAN ismini taşıyan alanların ismini değiştirmekten başka bir iş yapmadıklarını ve Bunun hesabını da  Milletimiz hem 2028 de hemde 2029 da soracaktır ‘’ dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2024 Perşembe, 16:08

Başkan Güngör; Denizli’de seçimin üstünden yaklaşık 1,5 ay sonra gördüğümüz tek manzara Denizli Büyük Tabela Belediyesi olmuştur. CHP’li büyükşehir belediye başkanı ve CHP’li ilçe belediye başkanlarının Tabela belediyeciliğini Denizli ile tanıştırdıkları için teşekkür etti..

AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, sert tepki gösterdi.

31 Mart seçimlerinde Milletimizin Denizli’de verdiği karar başımızın üstünedir.  Milletimizin bize yüklediği, görev ve sorumluluğun farkındayız. CHP’li Büyükşehir belediyesinde ve ilçe belediyelerinde büyük vaatler açıklayan belediye başkanlarından seçimin üstünden yaklaşık 1.5 ay geçmesine rağmen bahane üretmekten başka henüz hiç bir şey göremedik. CHP’li belediye başkanları seçimden bu güne sadece belediye borçlarını tabela yaptırıp belediye binalarına astılar, birde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ismini tabeladan ismini sildiler. Yani CHP’li belediye başkanları seçimden bu güne tabela belediyeciliğinden öte bir icraatlarını yerine getiremediler. Özellikle Denizlimiz Su fiyatında yapılacak olan % 50 indirimi ve Emeklilerimiz için verilecek olan maaş desteğini dört gözle beklemektedir..Veseçim döneminde verdikleri diğer vaadlerinde birebir takipçisi olacağız’’ dedi..

Milletin Adamını Milletimizin Kalbinden asla SİLEMEZSİNİZ !!!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini tabeladan silseler de, insanların gönlünden silmeye asla güçlerinin yetmeyeceğini anlatan İl Başkanı Güngör, ‘Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmasıyla birlikte Türkiye’de ‘Çöp’, ‘Çukur’ siyaseti tarihe karıştı. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda başta Denizli’ miz ve ilçelerimiz olmak üzere AK Belediyecilikle yönetilen yerler de adeta halka hizmet seferberliği başlatıldı. AK Partili ‘Gerçek Belediyecilikle’, ‘Halka hizmet, Hakka Hizmettir’ şiarıyla gece gündüz çalışan, taş üstüne taş koyan AK Partili Belediye Başkanları hiçbir mazeretin arkasına saklanmadı. Aynı performansı CHP’li belediye başkanlarından da bekliyorduk ama seçimden bu yana 1,5 ay geçmesine rağmen tabela belediyeciliği dışında kendilerinden hiçbir çalışma göremedik. Seçim vaatlerinden hiç biride başlamadı. Tabeladan isim silmekle büyük icraat yapılmış olunmuyor. O sildiğiniz Recep Tayyip ERDOĞAN ismini insanlarımızın gönlünden, dualarından nasıl sileceksiniz?’ dedi

Takipçisi Olacağız..

Seçim zamanın da söz verilen   projelerin hepsinin yerelde takipçisi olacaklarını hatırlatan İl Başkanı Güngör, ‘Denizli’miz her şeyin en güzelini hak ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında yapılacağı açıklanan tüm projelerin takipçisi olacağız. Seçimden bu yana hiçbir şey yapmayan CHP’li belediye başkanlarının, belediyecilikte sınıfta kalacakları çok belli. Biz ilk günkü gayretle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ’ın bize gösterdiği hedeflere ulaşmak için durmadan dinlenmeden 2028 genel seçim ve 2029 yerel seçim için çalışmaya devam edeceğiz.’ Dedi..

Yorumlar

Cengiz yilmaz   -  Bağlantı 12 Mayıs 2024, 16:56

O kadar borçla belediyelerin ne yapmaisni bekliyorsunuz?

Ekrem Yıldırım   -  Bağlantı 9 Mayıs 2024, 22:38

2028 de Emekliler, asgari ücretliler hesabını soracak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı