Belediye Meclisi 2500 öğrenciye eğitim yardımı için karar aldı

Pamukkale Belediyesi son yapılan meclis toplantısında ilçe sınırları içinde ikamet eden 2500 lise ve ortaöğretim öğrencisine eğitim yardımı yapılması konusunda oy birliği ile karar aldı.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2019 Cumartesi, 10:53
Pamukkale Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı oturumunun ilk toplantısından eğitime destek kararı çıktı. Oy birliği ile alınan karara göre Pamukkale Belediyesi, 2019-2020 eğitim öğretim yılında ilçe sınırları içinde ikamet eden 2500 Ortaöğretim ve Lise öğrencisine 8 ay boyunca eğitim yardımı yapacak. Yardımlar kapsamında 8 ay boyunca 1500 ortaokul öğrencisine aylık 75 lira, 1000 lise öğrencisine ise aylık 100 lira destek verilecek.
‘’ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİ ÖNEMLİ”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki konu ile ilgili öğrencilere verilecek destek dışında eğitim alanında farklı projelerin de hayata geçireceklerini söyledi. Başkan Örki meclis toplantısındaki konuşmasında, “Çocuklarımıza sadece eğitim yardımı katkısı olarak değil, farklı projelerimizi de olgunlaştırıp hayata geçireceğiz. Öğrencinin bu yardımı hak edebilmesi için başarılı olma şartı bizim için çok önemli. Elbette ki ekonomik durumlarına, engel durumuna, şehit ve gazi yakını durumlarına da bakılacak. Daha öncesinde bu konuda çok güzel standartlar belirlenmiş. Biz de bu standartlar doğrultusunda adaletli bir dağılımı sağlayacağız” dedi.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Pamukkale | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
10 Mayıs 2025 Cumartesi | 18 | 31 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
11 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 28 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 16 | 23 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 11 | 25 | Parçalı Bulutlu |