ÇAKIROLUK’TA FECİ ÖLÜM

5 arkadaşı ile birlikte Çakıroluk’ta kamp yapmaya giden Esat Yoruh dengesini kaybederek 260 metrelik uçurumdan düştü. Kurtarma ekiplerinin cesedi bulunduğu yerden çıkarması 10 saat sürdü.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2019 Perşembe, 13:44
Beş arkadaşı ile birlikte Çakıroluk’a kamp yapmaya giden Esat Yoruh isimli genç uçurumdan düşerek hayatını kaybetti.
Dün 6 kafadar eğlenmek için gittikleri kampta korkunç olayı yaşadı. Bir süre arkadaşları ile birlikte kamp yapan Yoruh’un daha sonra tüfeğini alarak arkadaşlarından uzaklaştığı 300 metre ileriye kadar gittiği öğrenildi.
Burada bir uçurumun kenarında oturduğu tahmin edilen gencin daha sonra bir şekilde dengesini kaybederek uçurumdan düştüğü öğrenildi.
Tüfeğini oturduğu yerde bulan buna karşın Esat Yoruh’u göremeyen arkadaşları jandarmayı arayarak arkadaşlarının kayıp olduğunu bildirdi.
Bugün sabah 05:00 sıralarında 260 metrelik uçurumun içinde yapılan aramalarda Yoruh’un cesedine ulaşıldı. Cenazenin bulunduğu yerden alınması için kurtarma ekipleri 7 saat uğraş verdi. Toplamda 10 saat süren operasyon sonrasında AKUT ekipleri Yoruh’un cenazesini sağlık ekiplerine teslim etti. Kurtarma operasyonuna AFAD, UMKE, JAk ekipleri de katıldı.
Yoruh’un cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Pamukkale | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
10 Mayıs 2025 Cumartesi | 18 | 31 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
11 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 28 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 16 | 23 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 11 | 25 | Parçalı Bulutlu |