REKLAMI GEÇ

Adaşı İbrahim Vural’ın karne heyecanını paylaştı

Adaşı İbrahim Vural’ın karne heyecanını paylaştı

Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural seçim gezileri sırasında sürpriz yaşadı. Adaşı İbrahim Vural ile tanışan başkan adayı, küçük İbrahim Vural’ın karne heyecanını paylaştı, tebrik etti.

/ DENİZLİHABER / 25 Ocak 2014 Cumartesi, 12:18

Seçim gezilerine dur durak vermeden devam eden, CHP Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, çalışmalarında hız kesmiyor. Vatandaşlarla temasları sırasında sürprizler de yaşayan İbrahim Vural bu kez kendisi ile aynı ismi ve soy ismi taşıyan adaşı ile karşılaştı.

KARNE HEYECANI
Semt gezilerini sürdüren başkan adayı İbrahim Vural’ın ilk durağı Atatürk Caddesi’ydi. Burada esnaf ve semt sakinleriyle bir araya gelen Vural, herkesin elini sıkarak seçimlerde destek istedi. Seçim gezisi sırasında karnelerini alan öğrencilerin yanına da giden İbrahim Vural adaşı İbrahim Vural’la tanıştı. Adaşının karnesindeki notlara bakan başkan adayı, küçük Vural’ı tebrik ederek, ‘Halkımızın desteğiyle, bizim karnemiz de adaşımınki gibi olacak, çalışmalarımızla vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet edip, vatandaşımızın takdirlerini kazanacağız. Bu başarı sadece benim değil, hepimizin başarısı olacaktır. 30 Mart, Denizli tarihinde değişimin başladığı gün olarak anılacaktır. Bu değişim, aydınlık bir gelecek için 7’de 70’e herkesi ilgilendirmektedir’ dedi.

ic-1

“ÇOCUKLARIMIZA HESAP VERECEĞİZ”
Kayalık Caddesi’nde parkta oynayan çocuklarla karşılaşan Vural, miniklere pamuk şeker dağıttı. Yaptığı çalışmalar sırasında çocuklara olan sevgisi her fırsatta gözlenen başkan adayı Vural, ‘Bu dünyada hiçbir şey bir çocuktan daha masum olamaz, daha güzel olamaz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, biz ileride yaptıklarımız ve yapmadıklarımızın hesabını evlatlarımıza vereceğiz. Bu durum bizim için büyük bir sorumluluk, büyük bir vebaldir. 30 Mart’ın anlamı bizim için budur.’ dedi..

ic-2“ATATÜRK CADDESİ ÇİFT YÖN OLACAK”
Atatürk Caddesi’ndeki çalışmaları sırasında bölge esnafı ve semt sakinlerinin sorunlarını dinleyen CHP Pamukkale başkan adayı Vural, yapılan yol çalışmasıyla birlikte bölge trafiğinde büyük sıkıntılar yaşandığını ve bu sıkıntıları gidermenin bir zorunluluk olduğunu vurguladı. Atatürk Caddesi’ndeki trafiği, seçildikleri takdirde yine eskisi gibi çift yönlü yapacaklarının sözünü veren başkan adayının bu sözü semt sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.

21 YILDIR UĞUR MUMCU YOK
Uğur Mumcu’nun aramızdan ayrılışının 21.yılında, Denizli Demokrasi Platformu’nun düzenlediği etkinliğe katılan Pamukkale Belediye Başkanı Adayı İbrahim Vural, partililer ve platform temsilcileriyle bir araya geldi. Denizli’de faaliyet gösteren 26 Sivil Toplum Kuruluşu’nun katılımıyla oluşturulan Demokrasi Platformu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen anma etkinliğine katılım büyüktü. Şair Ataol Behramoğlu ve oyuncu Haluk Çetin’nin de katıldığı törende Behramoğlu, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyet’i böyle yönetilmeyi hak etmiyor, çocuklarımıza aydınlık bir gelecek bırakmak istiyorsak mücadele edeceğiz..’ dedi. Törene katılan başkan adayı İbrahim Vural, Behramoğlu’nun yaptığı konuşma üzerine, ‘Üstad her şeyi tek bir cümlede özetledi, bu yolda dur durak bilmeden çalışmamız gerek, hepimize çok büyük işler düşüyor’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
1 Mayıs 2024 Çarşamba 14 29Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 14 28Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 13 28Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı