REKLAMI GEÇ

Vural’dan Halk Hastanesi sözü

Vural’dan Halk Hastanesi sözü

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, Aktepe, Karşıyaka, Dokuz Kavaklar, Pamukkale, Karahayıt, Fatih, Sevindik bölgelerini kapsayan geniş bir bölgenin, ulaşımdan kaynaklanan sebeplerden ötürü sağlık hizmetlerinden yeterince faydalanamadığını belirterek, bölgeye bir Halk Hastanesi kazandıracaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2014 Pazartesi, 10:58

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Pamukkale Merkez İlçe Başkanı, çalışmalarını sürdüren Vural, ilk olarak geçtiğimiz Kasım Ayı’nda kaybettiğimiz eski vekillerimizden Haluk Müftüler’in Mevlidi Şerif’ine katılarak, ailesiyle bir araya geldi.

ic-1

Haluk Müftüler’in Mevlidi Şerifi’ne ziyaret
İbrahim Vural, Denizli eski milletvekillerinden, Denizli’de milli mücadeleyi başlatan Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin torunu olan ve milletvekillerinden Haluk Müftüler için, Denizli’ye hizmetlerinin çok büyük olduğunu, örnek alınması gereken bir siyasetçi olduğunu dile getirdi.

Bölge Halkına Hastane Sözü
Seçim çalışmalarına Aktepe Mahallesi’nde devam eden Vural, mahallede yapılan halk toplantısına katıldı. Semt sakinlerinin yoğun ilgisi altında geçen toplantıda Vural, önemli açıklamalarda bulundu. Aktepe, Karşıyaka, Dokuz Kavaklar, Pamukkale, Karahayıt, Fatih, Sevindik bölgelerini kapsayan geniş bir bölgenin, ulaşımdan kaynaklanan sebeplerden ötürü sağlık hizmetlerinden yeterince faydalanamadığını belirten Vural, bölgeye bir hastane kazandırmak istediklerini söyledi.

ic-2

Vural konuşmasına şöyle devam etti: “Bölge halkı, sağlık hizmetlerinde sorunlar yaşıyor, bölgeye bir hastanenin yapılmasını planlıyoruz, sizlerin sayesinde iktidara geldiğimizde bu projemiz için tüm çalışmalara başlayacağız ve en kısa sürede hastanemizi bölgemize kazandıracağız. Böylelikle buralarda yaşayan vatandaşlarımız, hastalandıklarında hastaneye gitmek durumunda kaldıkları zaman zorluk yaşamayacaklar, en iyi hizmeti kendi bölgelerinde alacaklar.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Mayıs 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 15 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 34Parçalı Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Sıcak