REKLAMI GEÇ

Yurdun çatısı uçup lise bahçesine düştü

Yurdun çatısı uçup lise bahçesine düştü

Bir fırtına bilançosu da Pamukkale Belediyesi’nden geldi. Kayıtlara göre 18 ağacın devrildiği ilçede Cumhuriyet Lisesi Öğrenci Yurdu’nun çatısı uçarak Anafartalar Lisesi’nin bahçesine düştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2019 Pazartesi, 14:40

Merkezefendi’nin yanı sıra Pamukkale Belediyesi ekipleri de fırtınalı gece için teyakkuzdaydı. Gelen ihbarlar ve yapılan müdahale kayıtlarına göre ilçede 18 ağa devrildi, 10 ağacın ise dalları koptu.

Cumhuriyet Lisesi Öğrenci Yurdu’nun çatısının bir bölümü fırtınadan uçarak Anfartalar Mesleki Teknik Lisesi’nin bahçesine düştü. Olayın gece saatlerinde yaşanmış olması ise sevindiriciydi. Keza kopan dev parça bahçeye düştü.

Yunusemre Mahallesi’nde bir apartmanın çatısı uçarken, Asmalıevler Mahallesi’nde fırtına nedeniyle dağılan çöpler, dallar ve yapraklar rögar  kapağı ve sel drenaj kanallarının ızgaralarını tıkayınca bir cadde göle döndü.

Pamukkale Belediyesi Temizlik işleri ekiplerinin müdahalesiyle cadde trafiğe açarken, Park ve Bahçeler ekipleri fırtına dan zarar gören ağaçlara müdahalelerini sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 10 21Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 8 21Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 7 23Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 12 27Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 14 28Az Bulutlu