REKLAMI GEÇ

Değirmenci Denetim Komisyonu’ndan istifa etti

Değirmenci Denetim Komisyonu’ndan istifa etti

AK Parti Pamukkale Belediye Meclisi Grubu’nda istifa şoku. Haluk Değirmenci, Denetim Komisyonu Üyeliği görevini bıraktı. Değirmenci’nin bu istifası “Genel merkeze il başkanlığı adaylığı için mülakata çağrıldı, olmadı. Kongrede il yönetimine de alınmadı. Bir tepki istifası olabilir” yorumlarına neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2015 Çarşamba, 19:22

Pamukkale Belediye Meclisi’nin Şubat ayı toplantıları ilk birleşimi yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yönettiği oturuma Haluk Değirmenci’nin istifası damgasını vurdu. AK Partili Denetim Komisyonu Üyesi Değirmenci’nin istifa ettiği, bu komisyona seçim yapılacağını belirten gündem maddesiyle ortaya çıktı. Yapılan oylamada, Değirmenci’den boşalan Denetim Komisyonu Üyeliğine AK Parti Grubu’ndan Hüseyin Kaya seçildi.

İŞLERİNİN YOĞUNLUĞUNU GEREKÇE GÖSTERDİ
İstifa ile ilgili gazetecilerin soruları üzerine Değirmenci, “İşlerim yoğun. Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görev yapıyorum. Ayın 20 günü oradaki çalışmalarla geçiyor. Denetim Komisyonu’na zaman ayıramayacağım için istifa ettim” açıklamasını yaptı.

TEPKİ İSTİFASI OLARAK YORUMLANDI
Değirmenci’nin işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek Pamukkale Belediye Meclisi Denetim Komisyonu Üyeliğini bırakması siyasi çevrelerde “tepki istifası” şeklinde yorumlandı. Bunu dile getirenler, “Haluk Değirmenci, il kongresi öncesi genel merkeze davet edilen il başkanı adayları arasındaydı. Başbakan Ahmet davutoğlu tarafından yapılan mülakata da katıldı. Ancak il başkanlığı görevi Şahin Tin’e verildi. Mülakata çağrılan birçok isim kongrede il yönetimine seçilirken, Haluk Değirmenci listede yer almadı. Dolayısıyla bu istifa bir tepkinin sonucu olabilir” görüşünü savundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 14 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu