REKLAMI GEÇ

Herkes üretecek Pamukkale kazanacak

Herkes üretecek Pamukkale kazanacak

CHP Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Ahmet Divarcı, ezber bozmaya geliyor. Güçlü bir ekiple yola çıkan Ahmet Divarcı’nın hedefi, herkesin ürettiği dünya markası bir Pamukkale yaratmak.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2013 Pazartesi, 10:11

Aralarında mimar, mühendis, şehir plancısı, doktor, avukat, psikologların bulunduğu 60 kişilik bir proje ekibiyle seçim kampanyasına başlayan Yüksek Jeoloji Mühendisi Divarcı, Pamukkale’nin sorunlarını da çözümlerini de iyi biliyor.

ic-6

STRATEJİ VE PROJE GELİŞTİRME MERKEZİ KURDU
Pamukkale ilçesinde projeleri hayata geçirmek için iddialı bir seçim kampanyasına hazırlanan Divarcı, öncelikle Strateji ve Proje Geliştirme Merkezi’ni hayata geçirerek eğitim, sağlık, kültür sanat, turizm, spor, imar alt yapı, çevre, bilgi iletişim konularındaki komisyonlar kurdu.

ic-7

Divarcı, “Herkes için üretim, herkes için zenginlik” şiarından yola çıkarak, Pamukkale ilçesini adeta bir üretim merkezi haline getirmeyi planlıyor. Divarcı’nın en büyük hedefi Pamukkale’yi turizmde dünya yıldızı yapmak.

ic-5
EZBER BOZACAK
CHP Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Divarcı’nın belediyecilik anlayışı da rakiplerinden farklı. Onun için belediyecilik park ve bahçelerle sınırlı değil. Hizmet belediyeciliği adını verdiği yöntemle belediyeciliği halkın ekonomisiyle endeksleyecek. Vatandaş ne kadar refah içinde olursa belediye de o kadar da büyüyüp gelişecek. “Hizmet belediyeciliği”nde amaç, vatandaşı üreten ve verimliliği sürekli artan bir konuma getirmek.

ic-3
HALK MECLİSİ KURACAK
1980 öncesindeki “halk meclisleri”ni yeniden yaşama getirmeyi planlayan Divarcı’nın belediyecilik anlayışında tek adam anlayışına yer yok. Halk meclisleri aracılığıyla halkın her kesiminden temsilcilerinin olduğu bir meclis ile bölgenin sorunları giderilecek. Her proje ve çalışma öncesinde halkın görüşleri alınacak, Pamukkale halkı belediyenin çalışmalarının belirleyicisi olacak.

ic-2
PAMUKKALE MARKA OLACAK
Pamukkale’ye güç ve dinamizm kazandırmak için projeler üreten CHP Pamukkale Belediye Başkan aday adayı Divarcı, ilçe halkıyla merkezi buluşturacak önemli projelere imza atmaya hazırlanıyor. Bu projelerle Pamukkale ile kent merkezi arasında koordinasyon sağlanacak ve sonuçları da şaşırtıcı olacak.

ic-8

Pamukkale turizm cenneti olurken, bölge de verimli arazileri sayesinde tarım ve hayvan OSB haline gelecek. Pamukkale ilçesi 60’a yakın mahalle, beldeleri ve 304 bin nüfusu olan dev bir üretim tesisine dönüşecek.

ic-1

TEK ADAMLIK YOK
KADIN VE GENÇLİK KOTASI AYIRDI
Farklı belediye, farklı başkan anlayışıyla yola çıkan kadına, yüzde 33, gençlere yüzde 10 kota ayıran Ahmet Divarcı, tek adamlık yerine ekip çalışmasını koyarak, güçlü belediye, güçlü beldeyi yaratmaya kararlı. Divarcı’nın yönetimde çoğulculuk hakim olacak.

ic-4

DİVARCI KİMDİR?
1958 Çal doğumlu olan Ahmet Divarcı, 1975’te Gökçeada İmroz Öğretmen Okulu’nu bitirdikten sonra, 1980 yılında İstanbul Üniversitesi Jeoloji Yer Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu.
Mezuniyet sonrası bir süre MTA’da çalışan Ahmet Divarcı, 12 Eylül’de işten çıkarıldı.
1984-1996 yılları arasında Jeoloji Mühendisleri Odası Temsilcisi olarak 12 yıl görev yapan Divarcı, 1985 yılında SODEP ve Halkçı Parti birleşmesinde İl Sekreterliği görevinde bulundu.
1991 yılında SHP İl Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
1993 yılındaki SHP_CHP birleşmesinden sonra yönetimde görev aldı.
1999 yılında CHP İl Genel Meclisi Üyeliği yapan Divarcı, 2008 yılında CHP İl Yönetimi’nde görev aldı.
Divarcı, halen Ege Su Madencilik Ltd. Şirketi’nin sahibi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Mayıs 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 15 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 34Parçalı Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Sıcak