REKLAMI GEÇ

Gürlesin STK temsilcileriyle buluştu

Gürlesin STK temsilcileriyle buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İmar Çalışmaları İstişare Toplantısı”nda mühendis odaları ve yapı denetim firmalarının temsilcileriyle bir araya geldi. Vatandaşlarla, kurumlarla, STK’larla her konuda fikir alışverişi içinde olduklarını belirten Başkan Gürlesin, katılımcı bir yöntemle ilçe halkına kaliteli hizmeti ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2015 Salı, 12:46

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İmar Müdürlüğü’nde yürütülen çalışmaların en iyi seviyeye ulaşması için Doğa Termal Otel’de gerçekleştirilen “İmar Çalışmaları İstişare Toplantısı” kapsamında ilgili mühendislik odalarının ve yapı denetim firmalarının temsilcileriyle fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak amaçlarının en iyi ve kaliteli hizmeti ulaştırmak olduğunu belirterek, “18 ay önce kurulmuş bir belediyeyiz. Kuruluş aşamasını hızla geçerek Pamukkale İlçe halkımıza hizmeti sunuyoruz. Birim müdürlüklerimizin de en iyi hizmeti vermesi çok önemli. Bu kapsamda istişareler yaparak, fikir alışverişinde bulunarak, katılımcı bir yöntemle en iyiye ulaşmaya çalışıyoruz. Bugün burada İmar Müdürlüğümüzle ilgili olarak mühendislik odalarımız, yapı denetim firmalarımızın temsilcileri dahil birim çalışanlarımız ve Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyelerimizle bir araya geldik” dedi.

Verimli bir toplantıyla var olan sıkıntılarla ilgili çözüm aradıklarını, işleyişle ilgili fikirler aldıklarını dile getiren Başkan Gürlesin, “Biz de taleplerimizi ilettik. İmar çalışmalarıyla ilgili ilk 6 ayda sıkıntılarımızı ele aldık, ikinci 6 ayda ne durumda olduğumuzu değerlendirdik. Öneriler ve teklifleri alarak istişarelerde bulunduk. Bir yol haritası çizdik. Yaptığımız değerlendirmede Pamukkale Belediyesi olarak 3 ayrı dilimde iyi bir noktaya geldiğimizi düşünüyorum. Örneğin imar projelerinin onaylanması noktasında 2-3 ay gibi bir zamanda beklenirken bu şimdi 1 haftaya kadar düşürüldü. İyi bir neticeye gelindiğini düşünüyorum. Yine İmar dahil diğer müdürlüklerimizle ilgili de katılımcı bir yaklaşımla fikir alışverişlerinin alındığı bu tür toplantılarımıza devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Mayıs 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 15 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 34Parçalı Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Sıcak