REKLAMI GEÇ

Vural dolu dizgin

Vural dolu dizgin

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 3 farklı meslek örgütünün genel kuruluna katılan Vural, Kuruçay Siteler semt pazarında halkla buluştu, Demirciler Caddesi esnafının sorunlarını dinledi.

/ DENİZLİHABER / 18 Ocak 2014 Cumartesi, 12:25

CHP Pamukkale İlçe Belediye Başkan Adayı ve mevcut Karahayıt Belediye Başkanı İbrahim Vural seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sabah saatlerinde Madeni İşler ve Demirciler Odası Genel Kurulu’na katılan İbrahim Vural, daha sonra Denizli Zahireciler ve Hububatçılar Odası Genel Kuruluna katıldı.

denircilar-odasi-ic

Her fırsatta halk ile iç içe olmayı tercih eden Vural, Kuruçay Siteler Semt Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her yerde sıcak ilgiyle karşılanana Vural vatandaşların sorunlarını dinleyerek bol bol sohbet etti.

Vural, Kuruçay Siteler semt pazarındaki ziyaretinin ardından Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen TMMOB Makina Mühendisleri Odası 10. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

mmo-ic

Günün yoğun temposuna ara vermeden devam eden Vural, daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneğinin kadınlara yönelik organize ettiği birlik ve beraberlik çayı etkinliğe katıldı. Etkinlikte kadınlarla bir araya gelen Vural, Türk kadınının ne kadar değerli olduğunun farkında olduklarını dile getirerek kadınların sorunları dinledi.

İbrahim Vural son olarak Kaleiçi Demirciler Çarşısı’nı ziyaret ederek günü tamamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 13 27Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 17 33Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Parçalı Bulutlu