REKLAMI GEÇ

Demokrasi bizim mayamızda var

Demokrasi bizim mayamızda var

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, demokrasi ve ekip çalışması anlayışını seçim çalışmalarında da uyguladıklarını belirterek, “Benim için tüm fikir ve görüşler ayrı bir hazinedir. Anlayışımız Pamukkale’yi yönetirken de aynı olaaktır” dedi.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2014 Pazartesi, 09:40

Başkan Vural, Cumartesi günü yapılan belediye meclis üyesi seçimlerinin ardından destek turlarına devam ediyor. Oldukça yoğun bir programla güne başlayan Başkan Vural’ın ilk durağı Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın Genel Kurul toplantısıydı. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay’la birlikte toplantıya katılan İbrahim Vural, adaylara başarılar diledi. Buradaki toplantının ardından Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı’nın Genel Kurul toplantısına katılan CHP Belediye Başkan Adayları, yönetime gelen kurul üyelerini tebrik etti. 

Seçim çalışmalarına Sevindik Mahallesi’nde devam eden Başkan Vural, adaylığının ilk gününden bu yana yapılan çalışmaları değerlendirdi.

10 yıllık Karahayıt Belediye Başkanlığı’nın ardından Pamukkale İlçe Belediye Başkanlığı için yarışan Başkan Vural, kısa zamanda büyük bir hedef kitlesine ulaşmasının sırrını ekip çalışması ve tecrübe olarak yorumladı. Seçim gezilerine, partisine gönül vermiş arkadaşlarıyla sürdüren Başkan Vural, bu çalışmalar sırasında tüm arkadaşlarıyla ortak hareket ettiğini, farklı seslerden çıkan fikir ve görüşlerin kendisine yol gösterdiğini belirtti.

Başkan Vural sözlerine şöyle devam etti: “Benim için tüm fikir ve görüşler ayrı birer hazinedir. Partimizin en temel ilkelerinden biri olan demokrasi olgusunu kendi ekibimizde başarılı bir şekilde uygulamaya çalışıyoruz. Çalışmalarımıza yükselen bir değer katmak için, herkes kendi fikrini söylüyor ve birlikte değerlendiriyoruz. Bu değerlendirmelerden sonra ortaya çıkan sonucu çalışmalarımıza yansıtıyoruz. Böylelikle hem parti içi demokrasiyi sağlam temeller üzerine oturtuyoruz, hem de her partilimizin katkısını seçim çalışmalarına yansıtmış oluyoruz. Bunun en güzel örneğini temayül yoklamasında gördük. Tam bir demokrasi şöleniydi.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
30 Nisan 2024 Salı 14 29Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 14 29Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 14 28Çok Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 13 28Parçalı Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 13 26Gökgürültülü Sağanak Yağışlı