REKLAMI GEÇ

Gürlesin, kahvaltıda Güzelköy’e konuk oldu

Gürlesin, kahvaltıda Güzelköy’e konuk oldu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sabah kahvaltısında Güzelköy’e konuk oldu. Güzelköylüler ile sohbet eden Gürlesin, yapılan çalışmaları anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2016 Pazartesi, 13:25

Güzelköy Mahalle sakinleri, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i kahvaltıda ağırladı. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı Gürlesin’e teşekkür eden Güzelköylüler, yeni isteklerini de iletti.

“GÜZELKÖY’E ÖNEMLİ YATIRIMLAR YAPTIK”
Göreve geldikleri günden bugüne Güzelköy Mahallesi’nde önemli yatırımlar gerçekleştirdikleri ve hizmetleri yaptıklarını anlatan Gürlesin, “Güzelköy Mahallemizde hem Alevi hem de Sünni vatandaşlarımız birlikte huzur içinde yaşıyor. Vatandaşlarımızın, mahallemizin ihtiyaçları noktasında Güzelköy’de önemli yatırımları yaptık. 5 kilometre sıcak asfalt, halı saha, pazaryeri tadilatı, okulumuzun fiziki ihtiyaçlarının giderilmesi gibi yatırımlar gerçekleştirdik. Camimizin halısının yenilenmesi, ihtiyaçlarının giderilmesinin yanında, mahallemizde Alevi vatandaşlarımız için ise Cemevi’nin yapımını gerçekleştirdik. Şimdi de mahallemizin orta noktasında yapılacak caminin mimari çalışmalarını bitirdik. İnşallah camimizde kısa zamanda bitirilerek ibadete açılacak. Dönemimizde mahallelimiz tapularına kavuştu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 13 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 12 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu