REKLAMI GEÇ

Gürlesin Tekke Mahallesi’nde

Gürlesin Tekke Mahallesi’nde

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Tekke Mahallesi’nde çalışmaları inceledi, yapılacak yatırımlarla ilgili planlamaları ekibiyle birlikte yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2016 Salı, 13:59

Başkan Gürlesin, çalışmaların sürdüğü Tekke Mahallesi’nde üst yapıdan park alanlarına kadar yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Tekke Mahallesinde olduğu gibi 68 mahallede aralıksız çalıştıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Göreve geldiğimiz günden bugüne ilçemizin tüm ihtiyaçlarını karşılamak, vatandaşlarımıza en iyi, kaliteli hizmeti sunmak noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üst yapı, park alanları başta olmak üzere ilçemizin sosyal, kültürel, sportif ihtiyaçlarını karşılayacak özel yapıların oluşturulması gibi her alanda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İnşallah dönemimiz içerisinde ortaya çıkardığımız eserlerimizle modern bir Pamukkale fotoğrafı ortaya çıkacak. Bu hedef doğrultusunda durmaksızın ilerliyoruz. 68 mahallemizde olduğu gibi Tekke Mahallemizde de üst yapı, park alanları yatırımlarımızı yerinde inceleyerek, varsa eksikliklerinin giderilmesi için sahadayız. Dahası yapacağımız yeni yatırımlarla ilgili de planlama çalışmalarını yapıyoruz. Yaptığımız yatırımların ben vatandaşlarımıza, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 13 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 12 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu