REKLAMI GEÇ

İncilipınar Parkı’nda kendini yakmaya çalışmıştı, detaylar ortaya çıktı

İncilipınar Parkı’nda kendini yakmaya çalışmıştı, detaylar ortaya çıktı

Sabah saatlerinde İncilipınar Mahallesi’nde bir genç üzerine benzin dökerek kendini yakmaya çalışmış, zamanında müdahale ile kurtarılmıştı. Olayın detayları ortaya çıkmaya başladı. 37 yaşındaki Selçuk K.nın bir süredir işsiz olduğu, müdahale eden polisten kaçtığı ve parkta spor yapan bir genç tarafından çakmağı çakmasının engellendiği ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2019 Cuma, 16:46

Sabah saatlerinde İncilipınar Parkı’na gelen 37 yaşındaki Selçuk K. çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yanında getirdiği şişedeki benzinin bir kısmını üzerine dökmüş, vatandaşların ihbarıyla olay yerine sevk edilen polis tarafından etkisiz hale getirilmişti.

PARKTAKİ BİR GENÇ KURTARDI
Bir süredir işsiz olduğu ve bu nedenle bunalıma girdiği ifade edilen genci kurtaran ise şans eseri spor yapmak için parka giden 22 yaşındaki Muhammet Begdeda oldu.

Denizlihaber.com’a o anları anlatan Begdeda, sabah erken saatlerde spor yapmak için parka gittiğini ve koşmaya başladığını söyledi. Bir süre sonra polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin geldiğini belirten Begdeda, kendisinin de içinde bulunduğu vatandaşların ise uzaklaştırıldığını ifade etti.

UZAKTAN İZLİYORDUM
Polislerin kendisini yakmaya çalışan genci ikna etmek için çaba harcadığını anlatan Begdeda, “Polislerden biri gencin dalgınlığından yararlanıp üzerine atladı. Ama, genç polisten kurtuldu ve koşmaya başladı. Bir elinde benzin olan şişe, diğer elinde de çakmak vardı. 5-6 polis de genci kovalıyordu. Genç benim bulunduğum tarafa koşunca polisler ‘yakala’ diye bağırdı. Ben hamle yaptım, kurtulacağı sırada çelme taktım ve düşürdüm” dedi.

ŞİŞEYİ BEN ATTIM, ÇAKMAĞI POLİSLER ALDI
Kendini yakmaya çalışan gencin yere düşmesinin ardından üzerine atladığını ve elindeki benzin dolu şişeyi uzağa fırlattığını belirten Begdeda, “O sırada polisler geldi, diğer elindeki çakmağı güçlükle aldılar. Sonra kelepçelendi ve bekleyen ambulansa bindirildi” dedi.

Kendini yakmak isteyen gencin kurtarılmasında etkin rol oynayan ve olayın üzücü boyutlara çıkmasını engelleyen Begdeda, daha sonra polislerin kendisine genci tanıyıp, tanımadığını ve parkta ne yaptığını sorduklarını, anlattıktan sonra da teşekkür ettiklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
14 Haziran 2024 Cuma 24 42Rüzgarlı
15 Haziran 2024 Cumartesi 19 36Sıcak
16 Haziran 2024 Pazar 18 38Sıcak
17 Haziran 2024 Pazartesi 20 39Sıcak
18 Haziran 2024 Salı 21 40Sıcak