REKLAMI GEÇ

Komutan Yıldız, Gürlesin’i ziyaret etti

Komutan Yıldız, Gürlesin’i ziyaret etti

Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2015 Pazar, 10:45

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçtiğimiz günlerde Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulunmuştu. Denizli İl Jandarma Komutanı Yıldız’da, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten İl Jandarma Komutanı Yıldız, “Ben de Pamukkale ilçesinde ikamet eden birisiyim. Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarını yakından izleyebiliyorum. Pamukkale Belediyesi’ne baktığımızda, sunduğu hizmetlerle ve yatırımlarla sanki yeni kurulmuş bir belediye gibi değil de asırlık bir belediye gibi. Çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Pamukkale halkına en iyi şekilde etkin ve hızlı bir hizmet sunmak için çalıştıklarını aktaran Gürlesin de, “Yeni kurulmuş bir belediyeyiz. Ancak, kuruluş aşamasını çok hızlı aşan hizmet odaklı çalışan bir belediyeyiz. Bu kapsamda bir fazla hizmeti nasıl halkımıza sunarız bu çalışmanın içindeyiz. İlçe sınırlarında dev yatırımlar planlıyoruz. 68 mahallemize hizmet ulaştırmak, eksiklikleri tamamlayarak modern bir Pamukkale’ye ulaşmak için çalışıyoruz. Devleti bir bütün olarak görüyoruz. Bu kapsamda birçok kamu kurum ve kuruluşuyla protokoller imzalayarak belediyemizin kaynaklarını da devreye sokup halkımıza hızlı ve etkin hizmeti götürme çabasındayız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Mayıs 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 15 33Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 17 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 18 34Parçalı Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 19 35Sıcak