REKLAMI GEÇ

Kaptan Pengu ve Arkadaşları Pamukkale’ye geliyor

Kaptan Pengu ve Arkadaşları Pamukkale’ye geliyor

Pamukkale Belediyesi yaz tatillerine keyif katması amacıyla Kaptan Pengu ve Arkadaşları’nı miniklerle buluşturuyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Yaz tatilinin bitmesine az bir süre kala miniklere güzel bir hediye vermek istedik. Tüm çocuklarımızı ücretsiz gösteriye bekliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2023 Perşembe, 13:28

Pamukkale Belediyesi TRT Çocuk lisanslı Kaptan Pengu ve Arkadaşları adlı tiyatro gösterisini ücretsiz olarak miniklerle buluşturuyor. Yaz tatili süresince Pamukkaleli çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler, kurslar düzenleyen Pamukkale Belediyesi, çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerin olan Kaptan Pengu ve Arkadaşları’nı Pamukkale’ye getiriyor.

19 Ağustos 2023 Cumartesi günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda saat 14.00 ve 16.00 olmak üzere iki seansta ücretsiz olarak Kaptan Pengu ve Arkadaşları adlı tiyatro gösterisi gerçekleşecek.

TRT’nin çocuklara özel tv kanalı olan TRT Çocuk ekranlarında çocuklarla buluşan çizgi film karakteri Kaptan Pengu ve Arkadaşları, Pamukkale Belediyesi öncülüğünde Denizlili çocuklarla buluşacak. Çocuklara, çevre kirliliği, su tasarrufu ve geri dönüşüm konularında da miniklere eğitici mesajlar veren Kaptan Pengu ve Arkadaşları, tiyatro gösteriminde de miniklere eğlenceli zaman geçirtecek.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yaz tatilinin bitimine az bir süre kala çocuklara güzel bir sürpriz yapmak istediklerini belirterek, Kaptan Pengu ve arkadaşlarının eğlenceli tiyatro gösterimine tüm çocukları davet etti.

Başkan Örki, “19 Ağustos 2023 Cumartesi günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda saat 14.00 ila 16.00 olmak üzere iki seansta Kaptan Pengu ve Arkadaşları’nı çocuklarımızla buluşturacağız. Eğlenceli ve bir o kadar da çocuklarımıza çok güzel farkındalıklar aşılayacağını düşündüğümüz etkinliğimize tüm Denizlili çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 13 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 12 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu