REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediye Meclisi’nden Azerbaycan’a destek

Pamukkale Belediye Meclisi’nden Azerbaycan’a destek

Pamukkale Belediye Meclisi Ekim ayı ilk oturumunda Ermenistan’ın Azerbaycan’a yaptığı saldırı kınandı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Can Azerbaycan’a yapılan saldırıları kınıyor ve Azeri kardeşlerimize bu süreçte başarılar diliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2020 Cuma, 17:34

Pamukkale Belediyesi’nin Ekim ayı meclis toplantısı Pamukkale Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, meclis toplantısında yaptığı konuşmada Ermenistan’ın Azerbaycan’a yaptığı saldırıları kınayarak, “Kardeş ülke Azerbaycan’a yapılan saldırılar var. Azerbaycanlı kardeşlerimiz egemenliklerini korumak için mücadele içindeler. Can kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Her zaman onların yanındayız. İnşallah Ermenistan çok hızlı bir şekilde Azerbaycan topraklarından çekilir ve can kaybı en aza iner. Azerbaycanlı kardeşlerimizle biz, tarihi şanlı zaferlerle dolu, bayrağının rengini kandan almış bir medeniyetin mensuplarıyız. Azerbaycan askerleri işgal edilen yerleri tekrar geri alıyor. Bu vesile ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere canlarını veren tüm gazilerimize sağlık ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Pamukkale Belediye Meclisi’nde bulunan AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti grup başkanları da yaşanan Ermenistan’ı kınayarak, Azerbaycan’ın yanında olduklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 13 27Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 17 33Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 18 34Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 20 34Parçalı Bulutlu