REKLAMI GEÇ

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN HİZMET İÇİ EĞİTİM

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN HİZMET İÇİ EĞİTİM

Pamukkale Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerleri düzenliyor. Yaklaşık bir ay sürecek eğitim seminerlerinin ilk düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2015 Salı, 16:25

Nort Point Otel’deki eğitim seminerlerine, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Veli Demir, Türkay Gözlükaya ile 250’ye yakın belediye çalışanı katıldı.

Başkan Gürlesin, açılışta bir konuşma yaparak, belediye olarak eğitime verdikleri öneme işaret etti.

Pamukkale Belediyesi’nin belediye personeline yönelik ilk kez bir eğitim programı düzenleyerek bir başlangıç yaptığını kaydeden Başkan Gürlesin, “Bu bir başlangıçtı, devamı gelecek. Niye böyle bir eğitim programı düzenledik. Eğitime önem verdiğimiz için bu programları artırarak devam ettireceğiz. Bütçeye bakıldığında eğitime ciddi bir pay ayırdığımız görülecektir. Eğitimi önemsediğimiz için kapanan belde belediyeleri, ilçe belediyeleri, özel idare çalışanları ve Denizli Belediyesi’nden gelen arkadaşlarımız var. Toplamda 10 farklı kurumdan gelen arkadaşlarımız Pamukkale Belediyesi’nde görev yapıyor. Biz bir aileyiz. Bu ailenin aynı dili konuşması gerekiyor. Olaylara aynı şekilde bakması gerekir. Bu kültürün oluşması adına birlikteliklerimiz devam edecek. Belediye Başkan Yardımcımız Veli Demir ve Müfettiş Zeki Coşkun eğitim verecek. 4 bölüm halinde gerçekleşecek. Kurum kültürü, yazışma dili, alt üst ilişkileri yer alıyor. Sonunda ise 4. Bölümde soru cevap bölümü olacak. Bu eğitimi sizler için veriyoruz” dedi.

Daha sonra Müfettiş Zeki Coşkun, protokol kuralları, ast-üst ilişkileri konularında personele bilgi verdi. Öğleden sonraki bölümde ise Başkan Yardımcısı Demir tarafından verilen kurum kültürü, yazışma dili ve ast-üst ilişkileri konularını içeren eğitim seminerinin ardından çalışanlar merak ettiği konular hakkında konuşmacılara sorular yöneltti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 14 30Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 15 30Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 15 30Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 16 29Parçalı Bulutlu