REKLAMI GEÇ

PAMUKKALE DE KENDİ ÇÖPÜNÜ TOPLUYOR

PAMUKKALE DE KENDİ ÇÖPÜNÜ TOPLUYOR

Şehir merkezinin temizliği, Pamukkale İlçesi sınırları içinde kalan bölüm için Pamukkale Belediyesi’ne devir edildi. Pamukkale Belediyesi, 39 temizlik aracı ve 199 temizlik personeliyle ilçe belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içindeki yerlerin temizliğini sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2015 Çarşamba, 11:49

Denizli’de, büyükşehir statüsü sonrası temizlik hizmetleri ilçe belediyelerine devrediliyor. Pamukkale Belediyesi de altyapısını hazırlayarak çöp toplama ve temizlik hizmetlerini yürütmeye başladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 199 personel ve 39 araçla temizlik hizmeti vermeye başladıklarını belirterek, “Amacımız Denizli’nin en ücra noktasına kadar ilçe sınırları içindeki tüm yerleri ayrım yapmadan daha da temiz yapmaktır. Daha da temiz bir Pamukkale olsun istiyoruz. Kapalı pazaryerimizin de yıkanmasını gündemimizi aldık. En temiz şehir unvanı olan Denizli’mizin çıtasını daha da yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Güç bir ekip ve ekipmanımızla böyle hedef koyup planlamamızı yaptık. Turizm ve sanayi şehri olan Denizli’de bize düşenin fazlasını yaparak hizmetlerimizi sürdürmek istiyoruz. Bunu çalışanlarımızla ve vatandaşlarımızla birlikte başaracağımızı düşünüyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
12 Mayıs 2024 Pazar 11 24Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 10 25Çok Bulutlu
14 Mayıs 2024 Salı 10 25Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2024 Çarşamba 10 27Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 11 27Parçalı Bulutlu