REKLAMI GEÇ

Pamukkaleli pehlivanlar Manisa’dan 8 madalya çıkardı

Pamukkaleli pehlivanlar Manisa’dan 8 madalya çıkardı

Katıldıkları her güreşlerden madalyalarla dönen Pamukkale Belediyesporlu pehlivanlar Manisa’da düzenlenen Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nden de 8 madalya çıkardı. Kulübün başarılı sporcularından Beytullah Sarı, ayak boyunda tüm rakiplerini geride bırakarak altın madalya kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2023 Pazartesi, 10:52

Pamukkale Belediyesporlu pehlivanlar her zaman olduğu gibi kente madalyalarla döndü. 20 Ağustos 2023 Pazar günü Manisa Yunus Emre Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde mavi-beyazlı kulübü temsil eden sporculardan 8’i derece elde etti.

Büyük mücadelenin yaşandığı güreşlerde Minik 1 boyunda er meydanına çıkan Daniel Erfani, teşvik 1 boyunda Ercan Bakan ve Ayak boyunda mücadele eden Beytullah Sarı altın madalya kazandı.

Minik 2 boyunda güreşlere katılan Ali Bakan’ın gümüş madalya aldı. Minik 1 boyunda er meydanında boy gösteren sporculardan Yahya Sönmez ve Sametcan Meler, Minik 2 boyunda Hüseyin Umut Alver ve Semih Gün de üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Pamukkale Belediyesporlu güreşçiler ülke genelinde yapılan yağlı pehlivan güreşlerine katılmaya devam ederek, sezon içinde kazanılan madalya sayılarını artırıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 13 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 12 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu