REKLAMI GEÇ

Personele iletişim eğitimi

Personele iletişim eğitimi

Pamukkale Belediyesi personeline, vatandaşla daha iyi diyolog kurulmasını sağlamak amacıyla “Etkin İletişim Teknikleri ve Nezaket Kuralları” eğitimi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2016 Perşembe, 15:43

Doğa Otel’de gerçekleştirilen “Etkin İletişim Teknikleri ve Nezaket Kuralları” eğitimine belediye personeli tam kadro katıldı. Semineri ise Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Güldeniz Akduman verdi. Akduman, belediye personelinin halkla iletişim noktasında güleryüz ve içten bir yaklaşım sergilemesinin önemini vurguladı. Akduman, seminerde katılımcıları “sözlü ve sözsüz iletişim, diksiyon, şikayetlerin alınması ve değerlendirilmesi, stres yönetimi, problem çözme teknikleri” konularında bilgilendirdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de personel eğitimlerinin kurumların daha verimli, halka iyi ve hızlı hizmet vermek için çok önemli olduğunu söyledi. Personel eğitimlerine bütçeden önemli bir pay ayırdıklarını ifade eden Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak biz 320 bin nüfusa hizmet vermekteyiz. Ve en büyük ilçe konumundayız. Bu nedenle daha dikkatli, daha verimli ve daha hızlı çalışarak örnek olmak durumundayız. Bu açıdan personelimiz hizmet verirken, her konuda eğitimli ve bilgili olmak durumunda. Sıfır hatayla halkımıza hizmeti sunmalıyız. Belediyecilik kutsal bir görevdir. Bu nedenle kurum içi eğitimleri çok fazlasıyla önemsiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 13 27Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 12 27Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 12 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu