Şehit Onbaşı Halil Çankaya Ankara’da defnedilecek

İdlib’de Suriye rejim güçlerinin düzenlediği hain hava saldırısında şehit olan Uzman Piyade Onbaşı Halil Çankaya Denizli’yi yasa boğdu. Şehit onbaşı Halil Çankaya, Ankara’da yaşayan annesinin isteği üzerine bu ilde toprağa verilecek.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Şubat 2020 Cumartesi, 15:49
Denizli bir kez daha şehit ateşiyle yandı. İdlib’de düzenlenen hain saldırıda şehit olan Uzman Piyade Onbaşı Halil Çankaya’nın acı haberi Denizli’ye ulaştı, ağıtlar yükseldi.
ANKARA’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Şehit Uzman Onbaşı Halil Çankaya’nın boyacılık yapan babası Mehmet Çankaya Denizli’de, annesi ise Ankara’da yaşıyor. Şehit Onbaşı, annesinin isteği üzerine bu ilde defnedilecek.
Şehit Onbaşı Halil Çankaya için yarın Ahmet Akseki Camiinde tören düzenlenecek. Şehit Onbaşı, Cebeci Askeri Şehitiliği’ne defnedilecek.
Yorum Yaz
Hava Durumu
Pamukkale | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
10 Mayıs 2025 Cumartesi | 18 | 31 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
11 Mayıs 2025 Pazar | 15 | 29 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 14 | 28 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 16 | 23 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 11 | 25 | Parçalı Bulutlu |