REKLAMI GEÇ

Başkan Özbaş tiyatro oyununda rol aldı

Başkan Özbaş tiyatro oyununda rol aldı

Sarayköy Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan Tükkan Neler Oluyor? adlı interaktif doğaçlama tiyatro oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, oyunun bazı sahnelerine dahil oldu, gençlerle tiyatro yaptı, coşkuyu daha da artırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2017 Pazar, 11:40

Sarayköy Belediyesi Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü tarafından Belediye Çok Amaçlı Düğün Salonu’nda sahnelenen “Tükkanda Neler Oluyor?” adlı interaktif tiyatro oyununu Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Hakan Kurt ve Sarayköylü vatandaşlar izledi.

Salonun tıka basa dolduğu tiyatro oyununda önce seyircilerden ilginç kamyon arkası yazıları istendi. Seyirciler tarafından alınan kamyon arkası yazıları Abidik ve Gubidik olarak iki gruba ayrılan oyuncu gençler tarafından doğaçlama olarak kullanılarak atışmada kullanıldı.

Doğaçlama tiyatro gösterisinin asıl sürprizi ise Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın sahneye çıkması oldu. Başkan oyuna dahil oldu, sergilediği performans ile tiyatrocuları aratmadı. Başkan ile oyuncuların diyalogları kahkahayı daha da artırdı.

Gösteri sonunda oyunun koordinatörlüğünü yapan Hakkı Karaca’ya çiçek sunan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Gençlerimizin kültürel ve sosyal gelişimleri bizler için çok önemli. Onların kültürel gelişimleri için Sarayköy Belediyesi Gençlik Merkezinde kulüpler açıyoruz. Ayrıca Belediye bünyemizde keman, piyano, saz ve gitar kurslarının verildiği kurslarımızda 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı müzik ile buluşturduk. İnşallah gelecek yıl hazır olacak olan Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi ile faaliyetlerimiz daha çok artacak. Bugünkü tiyatro oyununda büyük emek veren ve bizi kahkahaya boğan gençlerimize, bizleri burada yalnız bırakmayan değerli hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı