REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de tarlaya giren 40 kaz tüfekle öldürüldü

Sarayköy’de tarlaya giren 40 kaz tüfekle öldürüldü

Sarayköy’de yonca tarlasına giren 40 kaz av tüfeğiyle öldürüldü. Kazların sahibi CHP ilçe başkanı Salih Konya’yı suçladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2020 Perşembe, 12:12

Sarayköy’de yaşayan kaporta ustası Süleyman Demir’in evinde beslediği 40 kaz, kümesten kaçarak yaklaşık 300 metre ilerideki CHP Sarayköy İlçe Başkanı Mehmet Salih Konya’ya ait yonca ekili tarlaya girdi.

Demir, bir süre sonra kazlarını tüfekle vurulmuş halde buldu. Kazlardan 40’ının öldüğünü, 5’inin yaralandığını belirlendi. Demir’in ihbarı üzerine tarlaya gelen polis ekipleri tarlada ve kazlarda inceleme yaptı. Polis ayrıca, Konya’nın evinde de arama yaptı.

Kazlarını CHP İlçe Başkanı Salih Konya’nın vurduğunu ileri süren Demir, “Kazlarım Mehmet Salih Konya’nın tarlasına girmiş. Kendisi beni arayıp, ‘kazlarını kümese kapat yoksa vururum’ dedi. Ben de ‘tamam’ deyip kazlarımı kapattım. Kapının alt kısmı açık unutulduğu için kazlar kaçmış. Tekrar tarlaya girmiş. Bunun üzerine Konya, daha sonra dükkanıma geldi. ‘Kazlarını vurdum, git oradan etleri soğumadan toparla’ dedi. Bu hayvanlara yapılan yazık günah. Kazların açtığı zararın fiyatını söyleseydi ben parasını öderdim. Kazlarımı çok seviyordum” dedi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ
CHP İlçe Başkanı Salih Konya’nın ise suçlamaları kabul etmediği, savcılığa giderek siyasi karalama olduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar

hasan   -  Bağlantı 9 Temmuz 2020, 13:50

Kişinin ne mensubu olduğunun hiç bir önemi yok, ancak bir partinin ilçe başkanı olması kendi siyasi geleceği için sorun teşkil edebilir.Yapılan iş gerçekten vicdana sığmaz. Keşke verilen zarar karşılığı olarak bir kaz isteseydi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı