REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor’da yeni yönetim

Kızılcabölükspor’da yeni yönetim

Denizli’yi 3. Lig temsil edecek olan Kızılcabölükspor Olağan Genel Kurulu’nu yaptı. Osman Duran’ın yeniden başkanlığını üstlendiği yönetim kurulunda, Ergün Gürel, Sadık Emre Çaputçu 2. başkan olarak görev aldı. Kongre sonrası, Kızılcabölük Belediye Başkanı Uslu, yönetim kurulu üyelerine irmek helvası ikram etti.

/ DENİZLİHABER / 17 Haziran 2013 Pazartesi, 10:43

Denizli’yi 3.ligde temsil edecek olan Kızılcabölükspor olağan genel kurulu, Pazar günü Kızılcabölük Belediyesi nikah ve toplantı salonunda yapıldı.

Kızılcabölükspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Abdurahman Aykutlu, GEKİAD başkan vekili İsmail ÖK ve Kızılcabölükspor başkanı Osman Duran ve üyelerin katıldığı kongreye tek liste olarak gidildi.

Divan üyelerinin belirlenmesiyle başlayan olağan genel kurul toplantısında, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu yaptığı konuşmasında, yönetim kurulu başkanı Osman Duran’a övgüler yağdırdı. Başarının birlik ve beraberlik ile geldiğini belirten Uslu, “İnandık ve başardık. Herkesin emeği var ama kuşkusuz şampiyonluğun mimarı başkan Osman Duran’dır . Biz Kızılcabölüklüler zoru başarmaktan zevk alırız. Bir mucize yarattık. Niye yeni mucizeler yaratmayalım? 4 yıldır üst üste aldığımız şampiyonluk serisi niye devam etmesin? Başarının tesadüf olmadığını gösterdik inşallah Allahın da yardımıyla başarılarımız devam edecektir” dedi.

Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran ise Kızılcabölükspor’u 3. Lige çıkarmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, Denizlili genç kabiliyetlerin profesyonelliğe taşınmasında köprü olacaklarını ifade etti.

Duran, “Kızılcabölük futbol sahası yapımı ile ilgili çalışmalarımız sürüyor ama bu süreçte biz maçlarımızı Tavas’ta oynamak istiyoruz. İnşallah İl spor müdürlüğünün ve Türkiye Futbol Federasyonunun istediği kriterler sağlanır, raporlar olumlu çıkar. Olmazsa Denizli merkezde oynamak durumundayız” diye konuştu.

Yapılan oylama sonucunda Osman Duran güven tazeleyerek tekrar Kızılcabölükspor başkanlığına getirilirken, Kızılcabölükspor Yönetim’inde Ergün Gürel ile DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu 2. başkan olarak görev aldı.

KIZILCABÖLÜKSPOR YENİ YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Yönetim Kurulu Başkanı Osman Duran, Ergün Gürel, Sadık Emre Çaputçu 2. başkan, Halil Tun’un futbol şube asbaşkanı , üyeler Ramazan Ergil, Ekrem Ateş ve Murat Fuat Ürek,

Genel Sekreter Basın Sözcüsü Osman Gönlüm , üyeler Türker Kaygın, Bilal Bal, Selahattin Yılmazlı;

Mali işler asbaşkanı Yasin Özpek ve üyeler Rasim Ergil, Mestan Kulakçı.

Genel Kaptan; Nail Karaisli,

Tesislerden Sorumlu Asbaşkan, Sabri Özkan, üyeler Süleyman Kocakabak, Selim Yaymanoğlu.

Altyapıdan sorumlu asbaşkan, Abdülkadir Sarısakal, üyeler İsmail ÖK, Mehmet Doğu, M.Ali Erdoğan

Kamil Sayın, Sefa Ağaç, M.Emin Taşkın, Emin Ök, Muhittin Öngören, Muharrem Doğu ise Denetleme Kurulu’nde yer aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 8 22Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 8 25Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 12 27Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 13 29Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 12 30Parçalı Bulutlu