REKLAMI GEÇ

Kaymakam Gürel’e veda ziyareti

Kaymakam Gürel’e veda ziyareti

Denizli’nin Tavas İlçesi’ne bağlı Kızılcabölük Belde Belediye Başkanı ve Kızılcabölükspor yönetimi, son kararname ile Çanakkale Gökçeada Kaymakamlığına atanan Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel’e veda ziyaretinde bulundu.

/ DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2013 Perşembe, 10:42

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu ve Kızılcabölükspor Yönetim kurulu adına Murat Fuat Ürek Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel’e birer teşekkür plaketi takdim etti.

Son kararname ile Çanakkale Gökçeada kaymakamlığına atanan Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel’i makamında ziyaret eden Kızılcabölük belediye başkanı Abdülkadir Uslu gerek Kızılcabölük ile ilgili gerekse de Kızılcabölükspor ile ilgili olumlu yaklaşımlarından dolayı Kızılcabölüklülerin takdirini kazandığını belirterek şunları söyledi: “Sizinle birlikte çalışmaktan mutluyduk. Gerek Kızılcabölük sosyal ve kültürel hayatına verdiğiniz katkılardan dolayı, gerekse de Kızılcabölükspor’a desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görevinizde başarılar diliyoruz.”

Tavas Kaymakamlığı görevinin 2010 Ağustos ayında başlayan 20 Temmuz 2013 tarihinde Gökçeada Kaymakamlığına atanan Kaymakam Gürel, “ Üç yıllık görev sürem içinde sizlerle işbirliği ve dayanışma içinde hizmet etme fırsatı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Bana uyum içinde hizmet etme ortamı sağlayan sizlere ve tüm Tavaslılara teşekkür ediyorum.
Çok güzel anı ve duygularla veda ediyorum. Bizler de sizleri unutmayacağız”dedi.

Başkan Uslu, Kaymakam Gürel’i Pazar günü Tavas Stadında oynanacak Kızılcabölükspor-Tekirova belediye spor hazırlık maçına davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 25Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 9 26Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 10 26Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 25Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 9 23Parçalı Bulutlu