REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük’te yaşlılara özel park

Kızılcabölük’te yaşlılara özel park

Denizli’nin Tavas İlçesi’ne bağlı Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, göç nedeniyle beldede yaşlı nüfus oranının artması nedeniyle yaşlıların rahatlıkla gidebileceği kısa mesafelerde park yapacaklarını açıkladı

/ DENİZLİHABER / 13 Eylül 2013 Cuma, 12:03

Kızılcabölük Belediyesi, yapımı tamamlanan Çayırlık Park’ını hizmete açtı. 6 bine yakın nüfusu olan Kızılcabölük Beldesi’nde, Çayırlık Parkı’ndan sonra çalışmaları devam eden 11 adet yeşil alan ve parkın en kısa zamanda  hizmete açılacağı belirtildi.

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Kavaklı mahallesi sınırları içindeki 1 450 metrekarelik Çayırlık Parkını tamamlandığını, 11 park alanında da çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Belediye Başkanı Uslu, ‘Biz Yeşile Sevdalıyız’ sloganı ile başladıkları park yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Uslu, “Beldemizde diğer kırsal kesimlerde olduğu gibi gittikçe yaşlı nüfus oranı artıyor. Yaşlı nüfus artık evine yakın yeşil bir alan, yaşdaşlarıyla sohbet edebileceği bir ağaç gölgesi arıyor. Kısa mesafe yürüyüşlerin yapılabileceği yürüyüş yollarına ve basit sporların yapılabileceği spor aletlerine sahip parklar oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.

Uslu, öncelikle park alanlarını belirlediklerini ve etrafını çevirdiklerini belirterek, şunları söyledi: “ Çayırlık Parkını tamamlayıp kullanıma açtık. Önümüzdeki günlerde farklı mahallelerde oluşturduğumuz parkları da tamamlayıp hizmete açacağız. Kızılcabölük’te 11 yeni park çalışması devam ediyor.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 25Çok Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 9 26Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 10 26Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 25Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 9 23Parçalı Bulutlu