REKLAMI GEÇ

Başkan Uslu’dan okul birincilerine altın

Başkan Uslu’dan okul birincilerine altın

Denizli’nin Tavas ilçesi Kızılcabölük beldesi belediye başkanı Abdülkadir Uslu her yıl olduğu gibi bu yıl da beldesindeki okulların birincilerine hediyelik altın ile ödüllendirdi. Uslu diğer öğrencilere de birer kitap hediye etti.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2013 Cumartesi, 11:35

Tavas’ın Kızılcabölük Beldesi’nde gelenek bozulmadı. Her yıl olduğu gibi bu yılda okul birincileri altınla ödüllendirildi. Diğer öğrencilere ise kitap hediye eden Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, beldedeki Yaşar Öncan Lisesi’nin kapatılmasından dolayı duyduğu hüznü öğrencilerle paylaştı.

Kızılcabölük Belediye başkanı Abdülkadir Uslu, Kızılcabölük Meslek liseleri Karne Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Uygulanan eğitim politikası sonucunda Yaşar Öncan Lisesi kapatıldı. Yöremize, ülkemize bir çok başarılı insanlar kazandırmış olan Kızılcabölük Yaşar Öncan Lisesi bugün tarihe karışmış oldu. Hüznümüz bundandır” dedi.

BİRİNCİLERE SON ALTIN
Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte tüzel kişiliği sona eren ve 2014 yerel seçimlerin ardından Tavas’ın mahallesi olacak olan Kızılcabölük Belediyesi’nin gelenek haline getirdiği uygulamalardan biri de okul birincilerinin ödüllendirilmesi idi.

Belediye olarak son kez okul birincilerine altınla ödüllendiren Belediye Başkanı Uslu “İnandığım bir şey var ki çalışma her zaman başarı getirir. Başarının karşılığı da muhakkak bir kazanç olarak geri döner. Ama şunu unutmayalım ki başarının karşılığını her zaman madde olarak göremeyebiliriz. Çoğu zaman elle tutulur, gözle görülür bir ödül alamayabiliriz. En büyük başarı hayatta başarılı olabilmektir. Okumak, eğitim almak, çalışmak, iş kurmak hep hayatta başarılı olmak adına yapılır. Hayatta başarılı olmanın ödülü kaliteli bir yaşam olarak bize döner. Başarının her zaman ödül getirdiğinin sembolü olarak okul birincilerine altın ile ödüllendiriyoruz ”diye konuştu.

Uslu, Kızılcabölük Atatürk Ortaokulu 1.si Arife Özeren, Kızılcabölük M.Akif Ortaokulu 1.si Behçet Efe Erdede,Kızılcabölük Yaşar Öncan Lisesi 1.si Nurcan Olgaç ile Kızılcabölük E.M. Teknik Lisesi, Anadolu Teknik Lisesi ve Anadolu Meslek Liseleri 1. si Meryem Kuruova’yı birer hediyelik altın ediye ederek ödüllendirdi.

denizli-kizilcaboluk-okul-birincilerine-altin

Başkan Uslu, ayrıca tüm öğrencilere Savaş Ünlü’nün yazdığı öykü kitaplarını tatil armağanı olarak dağıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
15 Mayıs 2024 Çarşamba 8 22Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 8 25Çok Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 12 27Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 13 29Parçalı Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 12 30Parçalı Bulutlu