REKLAMI GEÇ

İLESAM’dan Uslu’ya plaket

İLESAM’dan Uslu’ya plaket

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu’ya, İLESAM tarafından, Türk edebiyatına, kültürüne ve sanatına yaptığı hizmetlerden dolayı plaket verildi.

/ DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2010 Çarşamba, 17:19

Türkiye’de ilim ve edebiyat alanında üretilen eserler ve telif hakları alanında yaptığı çalışmalarıyla bilinen en eski ve en kapsamlı ilim edebiyat ve meslek örgütü olan İLESAM (Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği), Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu’ya, “Türk edebiyatına, kültürüne ve sanatına yaptığı hizmetlerden” dolayı plaket verdi.

İLESAM Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız, Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu’nun çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirterek, Kızılcabölük 1. Özüstü Şiir Akşamlarına, İLESAM olarak destek verdiklerini anlattı. Gelenekselleşecek olan bu faaliyete desteklerinin devam edeceğini ifade eden Parmaksız; “Sayın başkana, Türk edebiyatına, kültürüne ve sanatına yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, kültür ve sanata sahip çıkmanın kendilerinin vazgeçilmezlerinden olduğunu söyleyerek, “Bu çalışmalarımızın takdir görmesi bizi çalışmalarımızda kamçılıyor. İLESAM’ın plaketi, aldığım en manâlı ödüllerden birisi. Bu plaketi bize layık gören İLESAM yönetimine teşekkür ediyorum”dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 5 18Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 3 17Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 1 20Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 3 23Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 4 24Az Bulutlu