REKLAMI GEÇ

Kızılcabölüklüler minik ve yaşlıları sevindirdi

Kızılcabölüklüler minik ve yaşlıları sevindirdi

Kızılcabölüklüler Vakıf yönetimi ve üyeler, yaşlıları sevindirmek küçükleri mutlu etmek için çocuk yuvası ve huzurevini ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 20 Kasım 2012 Salı, 12:14

Kızılcabölüklüler Vakıf Başkanı Abdurrahman Aykutlu ve yönetim kurulu üyeleri Huzurevi ve çocuk yuvasını ziyaret etti. Vakıf Başkanı Aykutlu “Vakıf olarak her zaman yaşlılarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirmek, onlara güzel bir ortam yaşatmak, onların sıkıntılarını paylaşmak amacıyla onları ziyaret ettik. Hoş sohbet imkanı bulduk. Yaşlılarımızın hayır dualarını almaya gittik, ziyaretimizden son derece memnun kaldıklarını umarım. Onlar sevgileri, muhabbetleri sıcaklıkları ve hoşgörüleri ile bizim ziyaretimizi daha da anlam kattılar” dedi.

Çocuk yuvası ziyareti esnasında duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Aykutlu ve yönetim kurulu üyeleri Çocuklarla tek tek ilgilenip, oyunlarına dahil oldu. Aykutlu “Anlık bile olsa onları mutlu edebildiysek sevgimizi aktarabildiysek ne mutlu bize, onları sık sık ziyaret etmek ve yalnız olmadıklarını göstermek bizim ulvi görevlerimizdendir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 9 28Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 11 30Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 12 30Çok Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 13 31Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 13 31Az Bulutlu