REKLAMI GEÇ

Kızılcabölüklüler Vakfı PAÜ’de

Kızılcabölüklüler Vakfı PAÜ’de

Kızılcabölüklüler Koruma Dayanışma Kültür Çevre ve Eğitim Vakfı Başkanı Abdurrahman Aykutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tanışma ziyaretlerine devam ediyor. Vakıf yönetimi son olarak Pamukkale Üniversitesi Rektörü Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’yı ziyaret etti. Başkan Aykutlu ziyarette vakıf olarak tüm kuruluşlarla elele çalışarak yeni projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 25 Nisan 2012 Çarşamba, 16:40

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı’yı makamında ziyaret eden Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Abdurrahman Aykutlu ve yönetim kurulu üyeleri sivil toplum kuruluşu olarak taşıdıkları yükün farkında olduklarını belirtti. Vakıf temsilcileri Denizli ve Kızılcabölük için yapılacak her türlü eğitim sosyal ve kültürel girişimlerde organizasyonun içinde bulunmaya çalıştıklarını açıkladı.

Vakfın ana amacının gençlere sahip çıkmaya yönelik çalışmalar olduğunu belirten Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Aykutlu “Bizden önce görev yapan yönetim kurulu ve başkanlar ile vakfımıza destek veren işadamlarımız ve kasabanın hayırseverleri 2 bin öğrenciye burs verdi. Bugün 79 üniversite öğrencimize karşılıksız burs veriyoruz. Bundan sonra da burs vermeye imkanlar ölçüsünde devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin üniversite eğitimlerinde destek olmak, kasabamızın sorunlarına vakıf olarak bir parça katkıda bulunmak, vatandaşlarımıza sosyal kültürel alanlarda destek verebilmek için çalışmalarımız sürüyor. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızın tamamı bu yolda kendisinden emin ve tamamen gönüllülük üzerine çalışmaktalar. Aldığımız yükü biliyoruz. Bunu da arkadaşlarımız ile birlikte bize destek veren kasabalılarımızla aşacağız” dedi.

Rektör Bağcı ise eğitime gönüllü destek veren vakfın çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kızılcabölüklüler Vakfı’nın çalışmalarını yakından takip ettiğini, eğitimde karşılıksız burs vermenin kolay olmadığını ve özellikle gençlere sahip çıkmak gibi kutsal bir göreve karşılıksız vazife edinmenin önemli olduğunu belirten Bağcı, vakıf çalışmalarına üniversite olarak üzerlerine düşen desteği vermeye devam edeceklerini kaydetti. Bağcı “Üniversitede okuyan gençlere karşılıksız burs vererek maddi imkan sağlayan vakıf yönetimi ve görev alan yöneticilerimize, destek veren sanayici işadamlarına teşekkür ederim. Aydın Türkiye’nin aydın gençlerinin yetişmesinde vakfınız ve diğer destek veren hayırseverlerin önemi küçümsenemez” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
7 Mayıs 2024 Salı 5 24Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 7 25Parçalı Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 10 23Sağanak Yağışlı
10 Mayıs 2024 Cuma 9 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 8 17Sağanak Yağışlı