REKLAMI GEÇ

Kızılcabölüklülerin İstanbul çıkarması

Kızılcabölüklülerin İstanbul çıkarması

Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İstanbul Kahvaltısına katılım yüksek oldu. Ünlü sanayici hayırsever Kızılcabölüklü İşadamı Enver Paralı ‘da kahvaltı’yı onurlandırdı. Ünlü sanatçı Bedia Akartürk ve sanatçı Efe’de kahvaltıya katılarak renk kattı.

/ DENİZLİHABER / 30 Kasım 2012 Cuma, 09:15

İstanbul kahvaltısına Denizli Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu ve meclis üyeleri, Kızılcabölüklüler Vakıf Başkanı Abdurrahman Aykutlu ve yönetim kurulu üyeleri ile eşleri katıldı. Kızılcabölük’de bulunan Hanife – Ahmet Paralı Teknik Endüstri Meslek Lisesi okul idarecileri ve okulu temsilen seçilen 12 öğrencinin de katıldığı kahvaltıda Kızılcabölük konuşuldu.

Vakıf Yönetimi ve Belediye Başkanı Uslu İstanbul’da sanayici işadamı Enver Paralı’yı özel malikânesinde ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Paralı’ya başsağlığında bulunarak kasabaya yaptığı maddi manevi destek ve eğitime verdiği destekleri ile Kızılcabölük halkının sevgisini kazandığını, büyük küçük herkesin şükran borcu olduğunu belirten Vakıf Başkanı Aykutlu “ Hayırsever işadamımızı bir ağabey gibi görüyoruz. Her zaman eli açık olmuş, kasabamız ile ilgili her türlü sorunun çözümü, sıkıntının giderilmesinde bizlere sınırsız destek vermiştir. Geleneksel hale getirdiğimiz İstanbul kahvaltılarında hemşerilerimizi bir araya getirmekten mutluyuz. Paralı ağabeyimiz kahvaltımıza katılarak bizlere onurlandırmış, yorgunluğumuzu gidermiştir” dedi.

Belediye Başkanı Uslu “ Kasabamız sadece Denizli ile değil, dışarıda da adından söz ettiriyor. Birçok Kızılcabölük’lü vatandaşımız şehir dışında. İstanbul’da bulunan vatandaşlarımızı kahvaltıda buluşturarak kaynaşmayı sağlıyoruz. Bizim için bir düğün bir heyecan bir toplantı gibi oluyor. Paralı ağabeyimizin de bizlerin bu kahvaltısında yanımızda bulunması bizlere onur verdi” dedi.

Ünlü sanatçı Bedia Akartürk’ün renk kattığı kahvaltıda kendisine gelen isteklere kıramayarak bir bukle “Zahide kurbanım” uzun havasını seslendirdi. Ünlü ses sanatçısı Efe’de “Bahçenin harımıyım” türküsünden bir bukle okudu. Kahvaltının sonunda Hanife – Ahmet Paralı Teknik Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Ali Ozgan ve öğrencileri eşliğinde işadamı Enver Paralı’ya plaket ve okul ile ilgili resim verildi. Kahvaltıdan sonra İstanbul’un tarihi turistik yerlerini gezen grup Denizli’ye döndü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Mayıs 2024 Cuma 9 28Parçalı Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 11 30Az Bulutlu
19 Mayıs 2024 Pazar 12 30Çok Bulutlu
20 Mayıs 2024 Pazartesi 13 31Parçalı Bulutlu
21 Mayıs 2024 Salı 13 31Az Bulutlu