REKLAMI GEÇ

“Denizli değişimi bizimle yaşayacak”

“Denizli değişimi bizimle yaşayacak”

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek ilçe gezilerine devam ediyor. İlçelerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan İpek, “Denizli bir değişim istiyor. Bu değişimi bizimle yaşayacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ocak 2014 Cuma, 10:08

Geçtiğimiz gün Tavas’a giderek, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Tavas Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Uslu ile buluşan, MHP Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ali İpek, daha sonra Karahisar, Nikfer ve Kızılca beldeleri ile Ovacık Köyü’nü de ziyaret etti.

Ziyaretleri sırasında esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Ali İpek, seçilmeleri durumunda Denizli ve Tavas’a kazandıracakları projeler hakkında bilgi verdi. Karahisar Pazarı’nda esnaf ve alışveriş yapan vatandaşların sorunlarını dikkatle dinleyen İpek, “Bugüne kadar Denizli’nin belde ve ilçelerine gerekli önem verilmemiş. Bizim ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimiz ile ilgili geniş kapsamlı projelerimiz var. Bu projelerimiz sayesinde vatandaşın yüzü gülecek. Seçim gezilerimizde bunun altını sıkça çiziyoruz. Vatandaş bu güne kadar olan ilgisizliği bizimle aşmak istiyor, bize inanıyor ve güveniyor. Bizde seçimlerden sonra kendilerine vaat ettiğimiz tüm sözleri nasıl yerine getireceğimizi en ince detayına kadar anlatıyoruz. Gördüğümüz ilgi de bizleri memnun ediyor. Denizli bir değişim istiyor. Bu değişimi de bizimle yaşayacak” dedi.

ÇİFTÇİLER’DEN TAM DESTEK
İpek, ziyaretleri sırasında en çok çiftçilerin çeşitli taleplerde bulunduğunu belirterek, “Sokaktaki vatandaş bizi gördüğünde bugüne kadar yaşadığı tüm sıkıntıları dile getiriyor. En büyük sıkıntıyı da köylerde çiftçi kardeşlerimiz çekiyor. Biz en başından bu yana en ince detayına kadar tüm sorunları not aldığımızı, her kesme yönelik projelere sahip olduğumuzu, bu seçimlerin bir çok anlam taşıdığı dile getirmiştik. Çiftçi kardeşlerimize de her türlü desteği sağlayacak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi “Köylü Milletin Efendisidir” ilkesiyle ilçe, belde ve köylerimizdeki sorunları 5 yıl içinde tek tek eriteceğiz” dedi.
denizli-buyuksehir-bld-bsk-adayi-ali-ipek-ic

DENİZLİSPOR’U MERAK ETMEYİN!
Denizlispor ve Kızılcabölükspor hakkında vatandaştan gelen soruları da yanıtlayan Ali İpek, “Denizlispor bizim dönemimizde Süper Lig’de hak ettiği konumdaydı. Biz hiçbir destek almadan tüm zorlukların üstesinden gelmeye çalışırken, hergün bizim önümüze set çektiler. Şimdi biz diyoruz ki, Denizlispor bizimle birlikte tekrar hak ettiği yere gelecek. Sadece Denizlispor mu… Tabi ki de hayır. Denizlispor ile birlikte Belediyespor gibi, Kızılcabölükspor gibi kulüplerimizde bu destek sayesinde temsil ettikleri şehre yeni başarılar getirecek hatta daha da önemlisi başarılı sporcular yetiştirecek. Sporun her dalına hizmet edecek, spora ve sporcuya da gereken değeri vereceğiz. Ama bir şeye dikkat edeceğiz. Siyaseti spora karıştırmayacak, birilerinin tarafı olmayacak, herkesi kucaklayarak önce Denizli demeyi bileceğiz” dedi.
denizli-buyuksehir-bld-bsk-adayi-ali-ipek-ic-1

24 SAAT HİZMET VEREN BİR BÜYÜKŞEHİR OLACAK!
“Önce Denizli, önce vatandaş ilkesiyle her köye, her beldeye, her ilçeye, mahalleye, sokağa hizmet taşıyan, bu hizmeti 24 saat aralıksız devam ettiren bir Büyükşehir Belediyesi oluşturacağız. 5 yıl sonra kimse bize burayı unuttunuz diyemeyecek. Planlı, programlı ve çok amaçlı projelerimiz sayesinde köylümüzde kentlimizde büyükşehir olmanın tüm nimetlerinden eşit şekilde faydalanacak” şeklinde konuşan Ali İpek, Tavas ve beldelerinde kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı vatandaşlara da teşekkür etti.

USLU: HELVAYI YAPMA ZAMANI GELDİ!
MHP Tavas Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Uslu da ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, “Görüldüğü üzere vatandaşın bize karşı olan ilgisi ortada. Allah’ın izni ile 1 Nisan’da Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak Sayın Ali İpek ile birlikte burada verdiğimiz her sözü yerine getirmek için bugüne kadar olduğu gibi 24 saat çalışmaya ara vermeden devam edeceğiz. Sayın Başkanımız Ali İpek’i buradaki vatandaşlarımız Denizlispor vasıtasıyla zaten tanıyordu. Şimdi vatandaşımız ile Büyükşehir adayımızı buluşturduk. Dostlarımızla, vatandaşımızla, esnaf arkadaşlarımızla sohbet ederek, sorunları dinledik. Seçimlerden sonra Tavas her konuda Türkiye’de öne çıkan önemli ilçelerden biri olacak. Bizim bölgemiz her yönüyle zengin, her şeye sahip bir bölge. O zaman şunu söyleyebiliriz. Unumuz var, şekerimiz var, yağımız var, suyumuz var. Helvayı da yapmak bizim boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
14 Mayıs 2024 Salı 4 21Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2024 Çarşamba 7 22Parçalı Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 8 24Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
18 Mayıs 2024 Cumartesi 13 30Parçalı Bulutlu