REKLAMI GEÇ

Rusya’ya niyet, karakola kısmet!

İş umuduyla dünyanın öbür ucuna bile gitmeleriyle nam yapan Nikferliler, bu ünün kurbanı oldu. Beldeye gelen bir kişi Rusya’ya götürme bahanesiyle para ve pasaport topladı. Uzun süren bekleyiş netice vermeyince Nikferliler soluğu karakolda aldı

/ DENİZLİHABER / 29 Kasım 2007 Perşembe, 01:00

Kanada’dan Papua Yeni Gine’ye, Malezya’dan Çin’e kadar dünyanın neresinde olursa olsun iş umudu ile yollara koyulan Tavaslılar, bu yönüyle sınırları aşan bir üne sahip.

Hatta birçok ülke, turizm vizesi aldıktan sonra ülkelerinde kiliselere sığınarak oturma izni başvurusunda bulundukları gerekçesiyle Tavas nüfusuna kayıtlı Türk vatandaşlarına vize vermiyor.

İşte bu ün Tavas’ın Nikfer Beldesi sakinlerine pahalıya patladı. Beldeye gelen bir kişi Rusya’ya götürmek bahanesiyle ilçe sakinlerinden 100’er YTL ve pasaportlarını aldı.

Daha sonra işlemleri yapıp geleceğini söyleyerek beldeden ayrılan İ.S.’yi uzun süre bekleyen ilçe sakinleri,uzun süren bekleyişleri hüsranla sonuçlanınca soluğu karakolda aldı.Jandarma, İ.S.’nin iddia edilen dolandırıcılık ağına takılan mağdurlardan 5 kişinin başvurusu üzerine harekete geçti. İ.S, jandarma tarafından kısa sürede yakalandı. “Kandırıldık. Hayallerimizle oynadı. Üstelik paramızı aldı” sözleriyle yakınan H.H.S, H.Y, F.T, A.S ve C.K adındaki mağdurların iddialarını yeterli bulmayan yerel mahkeme, İ.S.yi serbest bıraktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
13 Mayıs 2024 Pazartesi 6 20Çok Bulutlu
14 Mayıs 2024 Salı 4 22Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2024 Çarşamba 5 23Parçalı Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 6 25Parçalı Bulutlu
17 Mayıs 2024 Cuma 9 27Parçalı Bulutlu