REKLAMI GEÇ

Şehit Ateşi Tavas’a düştü

Şehit Ateşi Tavas’a düştü

Tunceli’de bu akşam saatlerinde meydana gelen hain saldırının ateşi Denizli’ye de sıçradı

/ DENİZLİHABER / 25 Eylül 2012 Salı, 23:25

Tunceli’de bu akşam saatlerinde meydana gelen hain saldırıda şehit düşen 6 askerden birinin Denizli’nin Tavas ilçesi nüfusuna kayıtlı Fatih Küçükterci olduğu öğrenildi. Küçükterci Tunceli 4. Komando Tugayı’nda vatani görevini yapıyordu.

HAİNLER BÖYLE SALDIRDI!
Tunceli’de Saat 18.00 sularında sivil plakalı askeri personel taşıyan minibüs ile güvenliğini sağlayan askeri cipin geçişi sırasında, teröristlerce gasp edilen ve bomba yüklenerek yol kenarına bırakılan araç patlatıldı. Her iki aracın da alev alıp yandığı patlamada 6 asker şehit oldu, yolda kocasıyla birlikte yürüyen Fadime Acar adlı bir kadın hayatını kaybetti.

Şehitlerin kimlikleri belli olmaya başlarken, Denizli’nin Tavas ilçesinde yaşayan Küçükterci ailesine acı haber tez düştü. Askerliğinin bitimine 57 gün kalan Komando Er Küçükterci, hain saldırıda şehit düşen isimler arasında.

Şehit Komando Er Küçükterci, Tavas’ın merkezinde yaşıyordu. Küçükterci ailesinin 5 çocuğundan biri olan şehidin acısı, Tavas’ta acı ve gerginliğe yol açtı.

Yorumlar

acayip   -  Bağlantı 28 Eylül 2012, 15:14

başınız sag olsun

muossen   -  Bağlantı 28 Eylül 2012, 15:11

ŞEHİDİMİZE ALLAHTAN RAHMET GERİDE KALAN AİLESİNE SABIRLAR.DENİZLİNİN BAŞI SAG OLSUN.28.09.2012 15.13

MEHMET ALİ ALCA   -  Bağlantı 27 Eylül 2012, 02:09

ŞEHİT HABERİ ARTIK SIRADAN HABER GİBİ OLDU EĞER MÜSLÜMANIZ DİYORSAK BU İŞTE HEPİMİZ SORUMLUYUZ EĞER HÜKÜMET BU İŞİ ÇÖZEMEYECEKSE BİZ HALK OLARAK ASKERE ALSINLAR DAĞDA BİR TANE LEŞ SÜRÜSÜ BIRAKIRMIYIZ ACABA BELLİ BİR KESİM VARKI ONLAR ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BİLE BİR CÜMLE YORUM BİLE YAPAMIYORLAR NEDEN BİLİYORMUSUNUZ RAHATI BOZULACAKLAR O KESİM MUHAFAZAKAR KESİMLER OLDUĞUNA İNANIYORUM ONLAR HİÇ BİR ZAMAN ASKERDEN VE TÜRKLÜKTEN HOŞLANMIYORLAR İŞTE BEN ONLARA SAHTE MÜSLÜMAN DEMEKTEN BAŞKA BİR İSİM BULAMIYORUM ŞEHİT AİLELERİNE ÇOK BÜYÜK SABIRLAR DİLERİM VATAN SAĞOLSUN ELBETTE AMA HER YERDE VATANIMIZI VE CUMHURİYETİMİZİ KORUYALIM BU TOPRAKLAR KOLAY KAZANILMADI EĞER TÜRK’SEK VEDE MÜSLÜMAN’SAK VEDE İNSAN’SAK BİZİ ÜZENLERİ DESTEKLEMEYELİM BU ÜLKE BİZİM VE BİZİMGİBİLERİNDİR.

Bozkurt Alpasrlan   -  Bağlantı 26 Eylül 2012, 12:00

Yetkililer yine karşımıza geçip aynı cümlelerle bu işin nasip işi olduğunu söylemesin. Artık yeter.Bu sorunu nasıl ve neşekilde halletmeniz gerekiyor ise halledin.

habibmete   -  Bağlantı 26 Eylül 2012, 07:40

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET GERİDE KALAN AİLELERİNE SABIRLAR

Suleyman Gucuko   -  Bağlantı 26 Eylül 2012, 02:11

yeter lan ne bu ya bu hukumet gecti geceli sabah ajsam sehit haberi kim verecek bu canlaron hesabini yok ergenekon yok balyoz davasi derken bizim canlarimiz gidiyor arkadaslar biz bu hukumetw bakarsak cok canlar kaybederiz bir kisi nsmus belasina cinayet isler en az10 yil. pkk askerimizi sehit eder 3-5yil adaletmi bu ya gelin tc halki olarak ayaklanalim artik bugun haberkerde neymis obama bilmem ne konsoloslugu saldiriya ugramis 11eylulde ve bizim istanbulda 11eylulde bir polisimizin sehit oldugunu dile getirmis ulan her ne oluyorsa bu yabanci devletlerden geliyo bizim canlarimiza zarar tc kendi besinin caresini bakar aslinda versin emri seferberlik cikti cikin daga ey turk gecligi diye bakalim milyonlarca genci yaslisini basa cikacakmi pkk ismini verdikleri birlik beraberlik oldumu gecnligimizde bu vatan hep bizim demek biz bu turkiye cumhuriyetini kanla canla basla kurmussak eger ayaklanma zamani gelmis demektir sehidim. senin
ruhun saad olsun meksnin cennet olsun kanin yerde kalmayacak.

MEHMET ALİ   -  Bağlantı 26 Eylül 2012, 01:36

şehitlerimize allahtan rahmet ailelerine sabır dilerim şehitlerimize pusu kuranlar bence insandan çok mahlukattırlar bunlarında başı kökü beyni dönük gözü bozuk.

EY TÜRK MİLLETİ TÜRK’ÜN TÜRK’TEN BAŞKA DOSTU YOK Buna Allah’ın Ayeti kadar İnan

ali   -  Bağlantı 26 Eylül 2012, 01:05

allah cezalarını versın nalet olası bunları gören yok hergün sehit hergün şehit haberleriyle yıkılıyoruz televizyonu bakmaktan korkar oldun .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 24Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 8 22Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 7 18Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 5 18Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 4 19Parçalı Bulutlu