REKLAMI GEÇ

TAVAS KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR

TAVAS KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞUYOR

Tavas, yıllardır beklediği kapalı pazar yerine kavuşuyor. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un projeleri arasında yer alan kapalı pazar yerinin imar işlemleri tamamlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2015 Çarşamba, 11:29

Tavas Orta Mahalle’de 6015 m2’lik alana yapılacak olan kapalı pazar yeri 21 Eylül Pazartesi günü saat 15:30’da ihaleye çıkacak. Temizlik ve düzenlemesini geçtiğimiz aylarda tüm Tavas Belediye’si personeli tarafından gerçekleştirilen alan, yakın zamanda Tavas’ın en canlı merkezlerinden biri olacak.

Proje ile ilgili bilgi veren Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Kapalı pazar yeri yıllardır Tavas’ın en büyük sorunlarından biriydi. Tüm derdi, tasası ve heyecanı Tavas’a hizmet etmek olan ekibimizin görevi de Tavas’ı yıllarca meşgul etmiş sorunları ustalıkla ve sabırla çözüme kavuşturmak. Tavas’ın ticarette daha aktif, tarımda daha modern, turizmde daha etkin, tekstilde daha üretken olması gerek. Bu güzel kadim kenti ayakları üzerine kaldırmak için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Çünkü Tavas da, Tavas halkı da buna değer” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 24Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 8 22Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 7 18Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 5 18Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 4 19Parçalı Bulutlu