REKLAMI GEÇ

Tavas MYO öğrencileriyle buluşuyor

Tavas MYO öğrencileriyle buluşuyor

PAÜ Tavas Meslek Yüksekokulu 2012-2013 eğitim-öğretim yılında ilk defa öğrenci alacak. Yörenin özelliklerine uygun açılan 3 ayrı programda 150 öğrenci eğitim görecek. Ayrıca ilk yıl programlara yerleşen tüm öğrencilere burs verilecek

/ DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2012 Cuma, 09:45

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) tarafından onaylanan ve yörenin özellikleri dikkate alınarak açılan Organik Tarım, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler ile İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği programlarına 50’şer öğrenci kontenjanı açıldı. Tavas Belediyesi ve PAÜ Tavas MYO Derneği tarafından tamamlanan yüksekokul yerleşkesinde, idari ve akademik personelinde göreve başlamasıyla toplam 150 öğrenci önümüzdeki dönem eğitime başlayacak. Ayrıca Aşçılık ve Çocuk Gelişimi programlarına ek kontenjandan öğrenci almak için müracaat edildi.

Tavas MYO öğrencilerine burs müjdesi
Bu yıl PAÜ Tavas Meslek Yüksekokulu programlarına yerleşecek tüm öğrencilere burs verilecek. Denizlili tekstil firması Turkuaz Tekstil A.Ş. 2012-2013 eğitim-öğretim yılı boyunca tüm öğrencilere aylık 100 TL burs verecek. Tavas Ticaret Odası ise programlara puan sıralamasında ilk beş sırada yerleşecek öğrencilere 100 TL burs verecek.

Ara eleman yetiştireceğiz
PAÜ Tavas Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kutret Gezer, okulda açılan programların günümüze hitap ettiğini belirterek, açılan her programın iş sahasının geniş olduğunu söyledi. Okulun bir çok imkana sahip olduğuna vurgu yapan Gezer; “Yörenin özelliklerini dikkate alıp, ara eleman ihtiyacının giderilmesi amacıyla tarımla ilgili bölümlere ağırlık verildi. Bu programlardan mezun olan öğrencilerimiz kamu kurumlarının yanı sıra bir çok özel sektörde iş imkanına sahip olacaklardır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
8 Mayıs 2024 Çarşamba 4 26Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 8 24Çok Bulutlu
10 Mayıs 2024 Cuma 9 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
11 Mayıs 2024 Cumartesi 8 18Sağanak Yağışlı
12 Mayıs 2024 Pazar 5 21Çok Bulutlu