Tavas ve Kale’de minibüs seferleri durdu

Denizli’de Kovud-19’a (koronavirüs) karşı alınan önlemler kapsamında Acıpayam’ın ardından Kale ve Tavas’ta da, kent merkezine yapılan minibüs seferleri durduruldu.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2020 Pazartesi, 09:34
Denizli’de koronavirüse karşı tedbirler alınmaya devam ediliyor. Bazı ilçelerin giriş ve çıkışlarında sağlık kontrolleri yapılırken, bazıları ise ilçenin kent merkeziyle bağlantısı olan minibüs seferlerini durdurdu. Şehirlerarası minibüs seferlerinin izne tabi tutulmasının ardından, kent merkezi ile ilçeler arasındaki taşımacılık işlemlerine de ara verildi.
Kale Koop yaptığı açıklamada, saferlerin dün itibarıyla yasaklandığını açıkladı.
Tavas Koop’tan yapılan açıklamada ise, “Kovid-19 tehlikesi sebebiyle yolcularımızın ve şoförlerimizin can sağlığı ve güvenliği için alınan önlemler doğrultusunda tüm araçlarımız ikinci bir emre kadar seferlerini durdurulmuştur” denildi.
Öte yandan, Tavas’a bağlı Nikfer ve Kızılcabölük Mahalleleri’nin de seferlerini durdurduğu öğrenildi.
Yorumlar
honazda da durdu
Yorum Yaz
Hava Durumu
Tavas | Sıcaklık (°C) | Durum | |
---|---|---|---|
En Düşük | En Yüksek | ||
10 Mayıs 2025 Cumartesi | 13 | 25 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
11 Mayıs 2025 Pazar | 10 | 24 | Parçalı Bulutlu |
12 Mayıs 2025 Pazartesi | 9 | 23 | Parçalı Bulutlu |
13 Mayıs 2025 Salı | 11 | 17 | Gökgürültülü Sağanak Yağışlı |
14 Mayıs 2025 Çarşamba | 6 | 20 | Parçalı Bulutlu |