REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük’te bol bol alışveriş yaptılar

Kızılcabölük’te bol bol alışveriş yaptılar

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Denizli Şubesi yönetim kurulu ve üyeleri Kızılcabölük’e gezi düzenledi. Şube Başkanı Ayşe Zehra Aykol ve beraberindeki heyet Denizli’nin Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu’yu makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 19 Nisan 2013 Cuma, 10:58

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Denizli Şubesi Başkanı Ayşe Zehra Aykol ile yönetim kurulu üyeleri, Kızılcabölük’ü ziyaret etti.

Denizlili kadınları ağırlayan Kızılcabölük belediye başkanı Abdülkadir Uslu, Konuksever Belde logosunu hakkıyla taşıdıklarını belirtti. Uslu: “Kızılcabölük doğanın, tarihin, kültür ve sanatın tekstil ile buluştuğu bir noktada yer alıyor. Kültürel yapısı bozulmamış ve turistik değerlere sahip bir belde.

Kültür turizmi ve eko turizm için öne çıkmaya hazır bir belde oluşturduk. Hanönü camisi ve Herakleia Hieronunun restorasyon çalışmaları da devam ediyor. Bunun yanında inşaatı devam eden Özay Gönlüm Tesisleri ile bu çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Kızılcabölük’e kazandırdığımız vizyonu sayın valimizin ve kültür turizm müdürlüğümüzün destekleriyle bir Turizm cazibe noktasına dönüştürmeyi arzuluyoruz” dedi.

Denizli Şubesi Başkanı Ayşe Zehra Aykol, 15 ilde temsilciliği bulunan Türk Kadınlar Konseyi Derneği’nin 1959 yılında Ankara’da kurulduğunu söyledi ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.
Belediye başkanı Uslu’nun eşi Hatice Uslu’nun eşlik ettiği dernek üyeleri Kızılcabölük Belediyesi Hanife ve Ahmet Paralı Yöresel El Sanatları ve Tekstil müzesini, Kızılcabölük Belediyesi Müftüler Müzesini, Kızılcabölük Belediyesi Çarpına Müzesini, Killi Pınarı, Aşk Yolu ve Herakleia Hieronunu gezdi.

El dokuma atölyelerini de gezen dernek üyeleri dokuma tezgâhlarını ve el dokuma ürünlerini incelediler.

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Denizli Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Kızılcabölük’te bol bol alışveriş yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
4 Mayıs 2024 Cumartesi 5 18Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 3 17Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 1 20Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 3 23Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 4 24Az Bulutlu