REKLAMI GEÇ

Üst yapı hamlesi ile Tavas’ın çehresi değişiyor

Üst yapı hamlesi ile Tavas’ın çehresi değişiyor

Tavas Belediyesi tarafından ilçe genelinde eş zamanlı olarak başlatılan üst yapı çalışmaları kapsamında Orta, Yeni, Yaka ve Samanlık Mahalleleri’nde büyük bir değişim yaşandı. İlçenin çehresi değişti, daha sağlıklı ve konforlu bir ortam sağlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2023 Çarşamba, 12:16

Tavas Belediyesi, eş zamanlı olarak dört mahallede üst yapı hamlesi gerçekleştiriliyor. Belediye ekipleri, ilçe merkezindeki yolların modernizasyon çalışmalarını sürdürüyor.

İlçedeki vatandaşların daha rahat ve sağlıklı şartlarda yaşamlarını sağlamak amacıyla gece gündüz çalışan ekipler, yol düzenlemeleri ile ulaşımı konforlu hale getirmeye devam ediyor.

Tavas Belediyesi’nin parke ve yol yapım çalışmalarını hızlandırdığını söyleyen Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, “Mahalle sakinlerinin istekleri doğrultusunda uzun yıllar önce yapılan ve özelliğini yitiren bölgelerdeki bu çalışmalarla hemşehrilerimiz çok mutlu oldu. Amacımız Tavas’ımıza yakışan hizmetleri Tavaslı hemşehrilerimizle buluşturmaktır. Bu bağlamda gece gündüz çalışan ekiplerimize ve bu süreçte sabır, anlayış gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Veli SALIM   -  Bağlantı 7 Ekim 2023, 17:16

Başarılar dilerim başkanım. Inşallah 31 Mart 2024 yerel yönetimler seçiminde sizi tekrar başkan olarak görmek nasip olur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 24Parçalı Bulutlu
3 Mayıs 2024 Cuma 8 22Çok Bulutlu
4 Mayıs 2024 Cumartesi 7 18Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
5 Mayıs 2024 Pazar 5 18Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
6 Mayıs 2024 Pazartesi 4 19Parçalı Bulutlu