REKLAMI GEÇ

Yalnızlıklarını unutturdular

Yalnızlıklarını unutturdular

Tavas Çağırgan İlköğretim Okulu Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Çocuk Esirgeme Kızılay Kulübü öğrencileri, huzurevini ziyaret etti. Öğrenciler huzurevi sakinlerinin yalnızlıklarını paylaştı.

/ DENİZLİHABER / 9 Haziran 2008 Pazartesi, 00:00

Tavas Çağırgan İlköğretim Okulu Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Çocuk Esirgeme Kızılay Kulübü öğrencileri, Tavas Çağırgan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı İbrahim Oytun,

Rehber Öğretmen Arzu Acar ve Sınıf Öğretmeni Sera Kanıtürk nezaretinde huzurevini ziyaret etti. Öğrenciler huzurevi sakinlerinin dertlerini dinledi, yalnızlıklarını paylaştı. Yanlarında getirdikleri hediyeleri veren öğrenciler, şarkılar söyledi ve dans etti. Tavas Çağırgan İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı İbrahim Oytun, zor şartlara rağmen Tavas Çağırgan İlköğretim Okulu’nun her alanda başarı kazanmaya devam ettiğini belirterek, “Tavas Bilgi Yarışması’nda birincilik, voleybol kız takımıyla yine birincilik elde ettik. Tavas Çağırgan İlköğretim Okulu öğrencileri, halk oyunlarında da Tavas ve Denizli birinciliğinin ardından Ege Bölgesi’nde de ikinci oldu. Şimdi de öğrencilerimiz yardımseverliğini ve bizleri bugünlere getiren büyüklerini unutmadı ve böyle bir etkinlik yaptı” dedi. Rehber Öğretmen Arzu Acar ise okul olarak bu tür etkinliklere devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
12 Mayıs 2024 Pazar 6 18Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
13 Mayıs 2024 Pazartesi 5 21Çok Bulutlu
14 Mayıs 2024 Salı 5 21Parçalı Bulutlu
15 Mayıs 2024 Çarşamba 4 23Çok Bulutlu
16 Mayıs 2024 Perşembe 5 23Parçalı Bulutlu