REKLAMI GEÇ

175 BİN ÖĞRENCİNİN KARNE SEVİNCİ

175 BİN ÖĞRENCİNİN KARNE SEVİNCİ

2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılı birinci dönemi bitti ve yarıyıl tatili başladı. Öğrencilerkarne sevinci yaşadı. Eğitimciler karnesi zayıf öğrencilerin üzerine gidilmemesi uyarısında bulundu.

/ DENİZLİHABER / 28 Ocak 2011 Cuma, 17:57

Kentte 505 okulda, 175 bin öğrenci, 11 bin personel yarıyıl tatiline başladı. Öğrenciler, karnelerini alarak tatile çıkarken, il protokolü bu kez karne törenine Orhan Abalıoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde katıldı. Öğrenciler, 2010-2011 eğitim öğretim yılı ilk dönem karnelerini, Vali Yavuz Erkmen’in elinden aldı.

Karne dağıtımına katılan ve Orhan Abalıoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin yeni binası hakkında öğretmenlerin fikirlerini alan Vali Erkmen, iç ve çevre düzenlemesindeki ufak tefek eksikliklerin hızla giderildiğini kaydetti. Daha sonra sınıfları gezen Erkmen, öğrencilere eğitim öğretimin öneminden bahsederek, tatilde zamanlarını iyi değerlendirmelerini, hem dinlenmelerini hem de ikinci yarıya daha iyi hazırlanarak başarılarını arttırmalarını söyledi. Herkesin arzusunun öğrencilerin karnesinin iyi olması, okulunu başarıyla bitirerek ülke için daha iyi noktalara gelmesi olduğunu vurgulayan Vali Yavuz Erkmen, “Bunun için size düşen tek şey çalışmak. Bu bilinçte olduğunuz takdirde mutlaka başarıya ulaşacaksınız. Bu çağda boş geçirecek vaktiniz yok. Özelikle bir meslek lisesinde olmanız çok önemli. Sizi çok iyi yerlerde görmek istiyoruz. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi. Ardından karneleri veren Vali Erkmen, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere kitap hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı